Nieuwe DAF CF bakwagen voor FRL Distributie BV

Bedrijfswagen Service Friesland mocht een mooie veelzijdige DAF CF afleveren. Dit maal bleven we in Leeuwarden om de sleutels te overhandigen van een DAF CF bakwagen aan FRL Distributie BV in Leeuwarden. Het betreft een DAF CF 260 FA 4×2 met een PACCAR PX-7 motor!

Nieuwe DAF CF bakwagen voor FRL Distributie BV

Nieuwe DAF CF bakwagen

De DAF CF 260 is uitgevoerd met een mechanische cabineophanging en een Sleeper Cab. Waarop een Aerodynamische verstelbare dakspoiler met Fenders. De cabine is gespoten in de witte bedrijfskleur van FRL Distributie BV.

Cabine interieur DAF CF 260 FA 4×2

Daarnaast is de kleurafwerking van het cabine-interieur Dark Sand met de decoratiekleur Black Rock. En de chauffeur mag plaats nemen in een Luxury Air chauffeursstoel met armsteun. Met voor hem een zwart Soft Grip stuurwiel. De DAF CF bakwagen is uitgevoerd met een Automatische temperatuurregeling en Airco. Daarnaast een pollenfilter.

Communicatie en rijmanagement

DAF CF 260 PX-7 voor FRL Distributie

In de DAF CF bakwagen is een Fleet Management Systeem Connector geplaatst. Met voor de communicatie een Truck Phone met hierbij een luxe luidsprekersysteem. Daarnaast een Adaptive Cruise Control met FCW en AEBS. En een Driver Performance Assistent.

Driver Performance Assistent (DPA)

De Driver Performance Assistent (DPA) is een interactief programma waar mee de chauffeur wordt getraind om de meest kostenefficiënte rijstijl te bereiken. Een persoonlijke coach is de Driver Performance Assistent in het bijzonder. Welke de chauffeur begeleidt om de kostenbesparing mogelijkheden van het voertuig optimaal te benutten. Voor de totale bedrijfskosten (TCO) is niet alleen het brandstofverbruik bepalend. Slijtage van de remmen is daarnaast een belangrijke factor. De directe invloed van de chauffeur hierop wordt nauwkeurig bewaakt door de Driver Performance Assistant.

Veiligheid en beveiliging

Voor de veiligheid is in de DAF CF bakwagen een Lane Departure Warning Systeem en een voertuigstabiliteitsregeling (VSC) geplaatst. Waar bij met de achteruitrijsignalering aan de veiligheid van de omstanders is gedacht.

Aandrijving

De DAF CF 260 FA 4×2 is uitgevoerd met een PACCAR PX-7 motor. En een automatisch schakelende versnellingsbak met 12 versnellingen.

We kunnen concluderen dat het een prachtig geheel is geworden. Waar FRL trots op mag zijn in onze Friese hoofdstad Leeuwarden!

Bedrijfswagen Service Friesland wenst FRL Distributie BV en de chauffeur veel succes en veilige kilometers toe!

Nieuwe DAF CF bakwagen voor FRL Distributie BV