Nieuwe DAF CF 6×2 container auto voor Jan Wijnsma Containertransport

Aan het wagenpark van Jan Wijnsma Containertransport mocht Bedrijfswagen Service Friesland een nieuwe DAF CF 480 Space Cab 6×2 container auto toevoegen. Gespoten in de bedrijfskleur waarin we Wijnsma Containertransport allemaal herkennen. Met een ruime Space Cab waarop de bedrijfsnaam duidelijk zichtbaar. Met een verstelbare dakspoiler en Fenders. En een lage vaste cabineopstap welke de veelzijdige DAF CF veel chauffeurscomfort geeft!

Nieuwe DAF CF Space Cab 6x2 voor Jan Wijnsma Containertransport

Nieuwe DAF CF 480 Space Cab 6×2 Container auto

De kleurafwerking van het cabine interieur is Dark Sand, met als decoratiekleur Black Rock. Bij het instappen van de DAF CF kan de chauffeur plaats nemen in een comfortabele Super Air chauffeursstoel met armsteun. En daarnaast is de DAF CF 480 6×2 uitgevoerd met een Automatische klimaatregeling.

Communicatie en rijmanagement

Een Fleet Management Systeem met DAF Connect kan ook niet ontbreken. Dit om Jan Wijnsma Containertransport inzicht te geven in de prestaties van de chauffeurs, de voertuigen en logistieke processen. Deze informatie is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar online beschikbaar. Het helpt de-voertuigbeschikbaarheid te verhogen, de operationele kosten te verlagen en optimale logistieke efficiency te realiseren. Daarnaast is voor het rijmanagement de DAF CF 480 uitgevoerd met een Adaptive Cruise Control met FCW en AEBS-3. En een Predictive Cruise Control.

Nieuwe CF 480 6x2 container auto voor Jan Wijnsma Containertransport

Veiligheid beveiliging

Voor de veiligheid is de DAF CF 480 6×2 uitgevoerd met een Lane Departure Warning System. Een Voertuigstabiliteitsregeling (VSC). En voor de beveiliging een SCM-startblokkering

Daarnaast heeft de DAF truck een krachtige MX-13 motor. Waarmee Jan Wijnsma Containertransport samen met de soepel schakelende Traxon geautomatiseerde versnellingsbak snel de containers naar zijn klanten vervoert.

Wij zijn dan ook trots deze prachtige veelzijdige DAF CF 480 Space Cab 6×2 container auto te mogen toevoegen aan het wagenpark van Jan Wijnsma Containertransport. En Jan Wijnsma heeft weer een waar visitekaartje op het wegennet!

Bedrijfswagen Service Friesland wenst Jan Wijnsma Containertransport en de chauffeur veel succes en veilige kilometers toe!

Gerelateerde artikelen

Nieuwe Daf CF Space Cab 6x2 container auto voor Jan Wijnsma Containertransport