Nieuwe DAF CF 450 FTG voor Haarsma Groep

Donderdag 26 april mocht Bedrijfswagen Service Friesland van deze prachtige nieuwe DAF CF 450 FTG 6×2 Space Cab de sleutels overhandigen aan Haarsma Groep in Tjerkwerd.

Nieuwe DAF CF 450 FTG 6x2 voor Haarsma Groep

Nieuwe DAF CF 450 FTG 6×2 Space Cab

De nieuwe DAF CF 450 FTG 6×2 Space Cab is uitgevoerd met een MX-11 motor. En een geautomatiseerde TraXon versnellingsbak, met 12 versnellingen. Voor de lange afstanden bezit de DAF CF 450 een Adaptive Cruise Control met FCW en AEBS. Voor de veiligheid is de DAF CF voorzien van een Lane Departure Warning System (LDWS). Welke is bedoeld om ongevallen door wisselingen van rijstroken of het verlaten van de rijbaan te voorkomen.

MX-engine brake

De New CF 450 bezit de nieuwste MX-engine brake. Door de MX-engine brake is het maximale remvermogen van de PACCAR MX-11-motor toegenomen naar 340 kW. Zeer indrukwekkend is de toename van het remvermogen. Tussen 1.000 en 1.500 toeren per minuut neemt het remvermogen met 20%.toe.

DAF CF 450 CabineNieuwe DAF CF 450 FTG 6x2 voor Haarsma Groep

De CF 450 heeft een zeer ruime cabine. Waarbij de cabine ophanging lucht geveerd is. De elektronisch geregelde luchtvering (ECAS) is volledig vernieuwd. Met een onovertroffen comfort. Het nieuwe systeem zorgt voor een uitstekende beheersing van de luchtdruk. Wat de best mogelijke voertuigstabiliteit garandeert. Met name bij het laden en lossen. Daar naast kan overbelasting van de assen worden voorkomen. Dankzij de ultra nauwkeurige meting en compensatie van schommelingen van de aslast. Met de nieuwe regeleenheid is DAF’s eersteklas ECAS-systeem uiterst gemakkelijk te bedienen. De chauffeur heeft de gemakkelijke bediening van een ECAS-afstandsbediening met uitgebreide functies.

De cabine heeft hallogeen koplampen, waarbij een lichtbundel van de koplamp voor rechtsverkeer. Hiernaast heeft de CF 450, mistlampen en skylights. Elektrisch verstelbare spiegels en een frontspiegel. Centrale portiervergrendeling en telescopische ruitenwissers.

Het dashboardpaneel is afgewerkt in de kleur Dark Sand. Waarin prachtige decoratiepanelen met Black Rock. Verder bezit de CF een automatische temperatuurregeling met airco. En een standverwarming met een restwarmtepomp en timer. Het dakluik is van aluminium, en hiernaast in bezit van een pollenfilter. Verder heeft de chauffeur vele opties voor het communiceren en het rij management.

Nog betere informatie voor de chauffeur

Het schitterende en duidelijke instrumentenpaneel heeft een nieuwe styling. Wat de afleesbaarheid nog verder bevordert. Het infopaneel voor de chauffeur biedt nog meer informatie. Om de chauffeursprestaties nog verder te verbeteren bevat de DAF CF een Driver Performance Assistant (DPA). Met nog meer tips voor zuinig rijden. De DAF CF 450 cabine biedt een eerste klas omgeving waarin de chauffeur zich thuis voelt.

De Nieuwe DAF CF een allrounder voor de Haarsma Groep

Haarsma Groep is gevestigd in Tjerkwerd. En is uw partner in grond-, weg-, water- en betonbouw. De Haarsma Groep heeft ruime ervaring en expertise op heel veel bouwterreinen. Vanuit Friesland realiseren ze zeer uiteenlopende bouwprojecten in de noordelijke provincies, Friesland, Noord-Holland, Groningen en Drenthe. Zo verzorgen zij de complete uitvoering in grond-, weg-, water- en betonbouw.

De Haarsma Groep heeft aan de nieuwe DAF CF 450 FTG 6×2 Space Cab een echte allrounder. Welke perfect past bij het veelzijdige transportbedrijf!

Bedrijfswagen Service Friesland wenst de Haarsma Groep en de chauffeur veel succes en veilige kilometer met de New CF!

Jong gebruikte DAF XF 440 voor Transport Groep Joure