Nieuwe DAF CF 450 FT Space Cab De Takomst

Bedrijfswagen Service Friesland mocht vandaag op bezoek bij De Takomst in Workum. Aan het wagenpark van de Takomst mochten wij wederom een DAF CF afleveren, alleen nu de New CF. Het betreft een nieuwe DAF CF 450 FT Space Cab, in de Takomst uitvoering betreft dit zo weinig mogelijk kilo’s! (light weigth). De Takomst rijdt nu voort met de ongeëvenaarde, betrouwbare, veelzijdige, efficiënte New CF 450 FT. Met toonaangevend chauffeurscomfort. Een allround truck met de Pure Excellence!

Nieuwe DAF CF 450 FT Space Cab voor De Takomst

Nieuwe DAF CF 450 FT Space Cab

De DAF CF 450 FT Space Cab is uitgevoerd met een 10,8 liter PACCAR MX-11 motor. Deze motor heeft in vergelijking met de voorgaande DAF CF van De Takomst, er tien pk bij gekregen. Vanaf 900 omw/per minuut is er een koppel van 2300Nm voorhanden. In de lagere toerentallen merkt men zeker dat er wat gebeurd in de aandrijflijn. Dit leidt niet alleen tot de hoogste efficiency, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Hiernaast tot extreem lage geluidsniveaus. In de hoogste versnelling is extra koppel beschikbaar voor geweldige rijkwaliteiten.

Geautomatiseerde TraXon versnellingsbak

Verder is de nieuwe DAF CF uitgerust met een geautomatiseerde TraXon-versnellingsbak (12 versnellingen). Die speciaal ontwikkeld is voor lage motortoerentallen in alle versnellingen. Snel en soepel schakelen zorgt voor maximale efficiëntie en comfort, en de transmissie biedt uitstekende manoeuvreereigenschappen bij lage snelheden. Het belangrijkste voordeel van de geautomatiseerde TraXon versnellingsbak is dat hij razendsnel en super stil schakelt.

De maatstaaf in chauffeurscomfort

De cabine van de nieuwe DAF CF 450 FT Space Cab is nog aantrekkelijker om in te werken. Verblijven en slapen. Met vele nieuwe opties van het interieur, en de warme uitstraling, zorgt dit voor ongeëvenaard comfort en luxe. En met talloze innovaties die het rijden makkelijker, veiliger, en aangenamer maken.

De Takomst

De Takomst uit Workum telt een vloot van 15 trucks op de Hoeksize 11 in Workum. In de vroege ochtend rijden zij naar de vele veehouderijen. Na het inzamelen van de melk bij de veehouderij. Vervoerd de Takomst het transport van melk naar de melkfabrieken in Friesland. Hiernaast vervoerd de Takomst het transport van melk naar het zuiden van het land van de opdrachtgever Friesland Campina. Zo zult u de Takomst van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat overal op het wegennet van Nederland zien.

RMO Transport

De Takomst zal de nieuwe DAF CF 450 inzetten voor het RMO-transport. Waarbij de lage cabinevloer een vereiste is bij een truck in deze klasse. En met het uiterlijk van de nieuwe DAF CF 450 FT geheel aangepast aan de huisstijl van de Takomst. Mogen ze gezien worden met de nieuwe DAF CF op het Nederlandse wegennet!

Bedrijfswagen Service Friesland wenst De Takomst en de chauffeur veel succes en veilige kilometers!