Eerste DAF CF 440 voor de Takomst

Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van de eerste nieuwe DAF CF 440 aan de Takomst in Bolsward.

nieuwe DAF CF 440 voor de Takomst

Nieuwe DAF CF 440

Het betreft een nieuwe DAF CF 440 Euro 6 met de nieuwste noviteiten. En is uitgevoerd met een Paccar MX-11 motor.

De Takomst zal het voertuig inzetten voor het RMO transport. Waarbij de lage cabinevloer van slechts 1, 18 m een vereiste is bij een truck in deze klasse.

De CF 440 biedt alle comfort

De CF 440 heeft alle comfort voor een week van huis met een riante ruime slaapcabine. En een ultra-ruime Space Cab.

Hoog netto laadvermogen

In het tanktransport is het eigen gewicht erg belangrijk. En met de MX-11 krachtbron met 440 pk, is DAF in staat een bijzonder licht voertuig te leveren. Wat voor een belangrijk deel te danken is aan het chassis, dat licht en sterk tegelijkertijd is. Wat resulteert in een hoog netto laadvermogen, en daarbij telt voor de Takomst iedere kilo.

DAF Transport Efficiency

De DAF CF 440 trekker is gespecificeerd met het DAF Transport Efficiency pakket. Wat betekent dat de truck voorzien is van een geoptimaliseerde aandrijflijn, voor een nog lager brandstofverbruik. Verder zijn er lagere operationele kosten, en wordt het milieu ontzien door deze uiterst efficiënte truck.

Stoer en een waar visitekaartje op het wegennet

Voor het RMO transport welke de Takomst dagelijks vervoerd, is de CF 440 voorzien van voldoende verlichting. Zo kan de Takomst veilig het werk doen. De DAF CF 440 is conform de eigen stijl van de Takomst opgebouwd. Waarbij op de ruime Space Cab het mooie duidelijke logo van de Takomst er uit spat. De DAF CF 440 Euro 6 is stoer, elegant, doordacht en uiterst functioneel. Een waar visitekaartje op het wegennet!

Bedrijfswagen Service Friesland wenst de Takomst en de chauffeur veel plezier en succes met deze prachtige trekker.

Aflevering DAF CF 440 Euro 6 door Bedrijfswagen Service Friesland