Nieuwe DAF CF 400 Euro 6 voor Sijperda Verhuur

Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van deze prachtige en functionele nieuwe DAF CF 400 Euro 6 aan Sijperda Verhuur B.V. De nieuwe DAF CF 400 EURO 6 is een veelzijdige allrounder welke precies bij het wagenpark van Sijperda past. Het is een ideale truck voor een veelheid aan toepassingen; van bouwtransport tot distributievervoer.

Nieuwe DAF CF 400 Euro 6 voor Sijperda Verhuur B.V.

Sijperda Verhuur B.V.

Het grote bedrijf is gevestigd in Drachten, Emmeloord, Franeker, Groningen, Heerenveen, Leeuwarden, Schagen, Sneek en Stadskanaal. Sijperda verhuurt van aggregaten tot hoogwerkers, en van pontons tot meetinstrumenten. Voor bijna elke klus kunt u bij Sijperda Verhuur terecht voor het juiste materieel. Daar voor bieden zij u jonge en goed onderhouden machines en gereedschappen van de beste kwaliteit.

Altijd dicht in de buurt

Nieuwe DAF CF 400 Euro 6 voor Sijperda Verhuur

Met meerdere vestigingen in Noord Nederland zitten zij altijd dicht in de buurt. En mocht uw werk wat meer op afstand liggen, dan hebben zij de beschikking over voldoende vrachtwagen – combinaties om u snel van dienst te kunnen zijn.

Naast de verhuur van bouwmachines en gereedschappen heeft Sijperda Verhuur een aantal specialismen:

 • Bouw- en personenliften
 • Evenementen
 • Bouwplaatsinrichting
 • Hangbruginstallaties
 • Keuring en certificering
 • Klimaatbeheer
 • Opleidingscentrum
 • Steigerbouw
 • Stofvrij werken
 • Toiletservice
 • Valbeveiliging

Sijperda Verhuur is snel, servicegericht en heeft 24/7 storingsdienst. Een bedrijf waar u van op aan kunt!

Nieuwe DAF CF 400 Euro 6

Nieuwe DAF CF 400 Euro 6 voor Sijperda Verhuur B.V.
De nieuwe DAF CF 400 Euro 6 heeft een stoere elegante uitstraling. En boven de markante grille valt gelijk op waar Sijperda Verhuur op het World Wide Web snel te vinden is; sijperdaverhuur.nl

Robuust

Een nieuwe DAF CF kan tegen een stootje. Hij heeft een sterke bumper van gegalvaniseerd staal. Die steekt iets naar voren, ter bescherming van de nieuwe koplampen. Daarvan zijn de covers uitgevoerd in onbreekbaar Lexan. De koplampen zijn uitgerust met day time running lights voor een uitstekende zichtbaarheid overdag.

Doordacht

De DAF CF 400 Euro 6 heeft een praktische sleepercab. Fraai en stijlvol van buiten, comfortabel van binnen. Design en functionaliteit gaan hand in hand. Neem de aerodynamische hoekspoilers. Die geven het uiterlijk extra cachet en sturen de luchtstroom zodanig dat de handgrepen op de portieren mooi schoon blijven!

Ruimtelijk

Het interieur van de DAF CF 400 biedt maximale leef- en werkruimte. En heeft een interieurruimte van 11 m3. De stahoogte van 2,23 m en de totale opbergruimte van circa 900 liter is ongeĆ«venaard in zijn klasse. 

Ergonomisch

Het nieuwe dashboard is volledig rondom de chauffeur ontworpen. Met alle hendels en instrumenten precies op de plaats waar u ze verwacht. Bedieningsknoppen zijn overzichtelijk per functie gegroepeerd. De nieuwe DAF CF 400 Euro 6 geeft in 32 talen informatie over voertuig- en motorfuncties. Waarbij de DAF Driver Performance Assistent (DPA) de chauffeur helpt om zo zuinig mogelijk te rijden. Via het kleurendisplay wordt hij geĆÆnformeerd over brandstofverbruik en het rem gedrag. De mate van anticiperen op verkeerssituaties en over het optimale schakelmoment. Handig zijn tips voor brandstofbesparing, optimaal gebruik van de motorrem. En het belang van de juiste spoiler afstelling en bandenspanning. De Driver Performance Assistent (DPA) motiveert de chauffeur om met minimale inspanningen, het beste uit de DAT CF 400 te halen.

Wij kunnen gerust zeggen dat Sijperda Verhuur een DAF CF heeft toegevoegd aan hun wagenpark waar men mee gezien mag worden.

Bedrijfswagen Service Friesland wenst Sijperda Verhuur en chauffeur Henk veel succes met de nieuwe DAF CF 400 Euro 6. En vele veilige kilometers!

Nieuwe DAF CF 400 voor Sijperda Verhuur

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

DAF CF Sijperda Verhuur