Nieuwe DAF CF 370 FA 4×2 Combi voor Rentex

Vandaag hebben we wel een heel bijzondere DAF CF wipkar combinatie mogen afleveren. We mochten de sleutels overhandigen van deze prachtige nieuwe DAF CF 370 FA 4×2 bakwagen in combinatie met een WEB wipkar aanhangwagen aan Rentex in Bolsward. De aanhangwagen is voorzien van een verschuifbare dissel. Zodat er een doorlaatsysteem mogelijk is tussen truck en aanhangwagen.

Nieuwe DAF CF 370 FA 4x2 Combi voor Rentex Floron

Nieuwe DAF CF 370 FA 4×2 bakwagen Space Cab

De nieuwe DAF CF 370 FA 4×2 bakwagen is uitgevoerd met een PACCAR MX-11 motor. Met een geautomatiseerde TraXon 12 versnellingsbak. Hiernaast is de DAF CF voorzien van een MX motorrem.

Cabine-exterieur nieuwe DAF CF 370 FANieuwe DAF CF 370 FA 4x2 combi voor Rentex Floron

Het exterieur van de DAF CF 370 FA 4×2 bakwagen is een beauty om te zien. De gehele DAF-truck is een prachtig mooi geheel. Wat begint met de geweldige look van de Space Cab cabine welke prachtig mooi aansluit op de laadbak. De DAF CF is af fabriek in de bedrijfskleuren van Rentex geleverd. De speciale middenas aanhangwagen en de DAF zijn opgebouwd door IJntema Carrosseriebouw Heerenveen. Hierdoor is het mede een prachtig geheel geworden.

Cabine-interieur

De decoratie cabine kleur van het interieur is Black Rock, met een kleur afwerking in het mooie Dark Sand. Verder is het interieur uitgevoerd met vele opties. Met een Luxury Air chauffeursstoel met armsteun. Een handbediend aluminium dakluik. Een Automatische temperatuurregeling en airco. Daarnaast is de DAF CF uiteraard voorzien van een Adaptive Cruise Control met FCW en AEBS. En een Driver Performance Assistant.

Veiligheid

De DAF CF is van alle veiligheid voorzien!

  • Een Lane Departure Warning-systeem
  • Een Voertuigstabiliteitsregeling (VSC)
  • En een achteruitrijsignalering

Daarnaast is de 4×2 bakwagen voorzien van een achterwielophanging met Stabilink. En hiernaast is de nieuwe CF voorzien van een Aslastbewaking. Door frequent lossen en laden onderweg kan de asdruk snel variëren. Er wordt met een Aslastbewaking een te hoge druk op een van de assen voorkomen.

Onderhoudscontract

Deze prachtige DAF CF truck combinatie wordt ook door Bedrijfswagen Service Friesland van de nodige Service en Onderhoud voorzien. Aangezien we kort geleden een reparatie en onderhoudscontract hebben afgesloten met Rentex.“

Rentex – Taking care Together!

Rentex is in 1913 onder Thomas Mulder ooit begonnen op de Florencestraat onder de naam ‘Florence, de bekende wasserij’ in het centrum van Bolsward.

Onder leiding van de derde generatie Tom Mulder groeit het bedrijf uit tot een miljoenenorganisatie. Een aantal industriële wasserijen, een textielproducent en een groot schoonmaakbedrijf gaan samenwerken onder de naam Rentex. De handelsnaam van het textielreiniging- en leasebedrijf verandert in Rentex Florence. In 1974 ontstaat Rentex Nederland B.V.

Rentex Florence profiteert van de synergie. Door kennis en krachten te bundelen is de Rentex-organisatie een belangrijke speler op de markt. Met een  krimpende markt en overcapaciteit. Vinden een aantal overnames van collega-wasserijen plaats. Het familiebedrijf groeit in de jaren negentig uit tot een belangrijke speler in de wasserij markt in de noordelijke helft van Nederland. In 2002 wijzigt Rentex Florence haar naam in Rentex Floron. En beschikt, door een uitbreiding van 6500 m², over een van de grootste en modernste wasserijen van Nederland. Onlangs heeft Rentex Floron een nieuwe sorteerunit voor het vuile wasgoed in gebruik genomen. Voortdurend wordt er geïnvesteerd in product- en dienstinnovatie.

Tom Mulder treedt in 2002 terug. En wordt in een nieuwe organisatiestructuur Rentex aangestuurd door een driehoofdige directie. Een directieteam dat samen met de medewerkers ook anno 2018 het motto van het grootste familiebedrijf in de wasserij branche Rentex blijft uitdragen. Taking care together!

Stoere, elegante en veelzijdige DAF-truck combinatie

Aan dit prachtig mooie wagenpark wordt deze stoere, elegante en veelzijdige DAF-truck combinatie toegevoegd. Echt een plaatje, en een visitekaartje voor.

Bedrijfswagen Service Friesland wenst Rentex en de chauffeur veel succes en veilige kilometers!

New DAF CF 410 voor Rentex

Nieuwe DAF CF 370 FA 4x2 Combi voor Rentex Floron