Nieuwe DAF CF 300 FAN Gemeente Sud West Fryslan

Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van een nieuwe DAF CF 300 FAN bakwagen aan de Gemeente Sud West Fryslan. Dit keer betreft het de nieuwe DAF CF 300 FAN 6×2 bakwagen. De CF Fan is gekocht met een opbouw van VDL/Translift. Met een zij-belading systeem om huisvuil containers op te halen. In 2014 waren 3 identieke DAF’s CF welke BSF mocht afleveren. En nu vinden Bedrijfswagen Service Friesland en de Gemeente Sud West Fryslan elkaar weer. En hier zijn wij enorm trots op!

Nieuwe DAF CF 300 fan gemeente Sud-West Fryslan

Nieuwe DAF CF 300 FAN

De DAF CF 300 FAN 6×2 bakwagen is gespoten in de huiskleur van de Gemeente Sud West Fryslan. En is uitgevoerd met een Day cab. Met een lage vaste cabine opstap, waar door de chauffeur gemakkelijk en vlot in en uit kan stappen.

nieuwe daf cf 300 FAN bakwagen Gemeente Sud West FryslanInterieur

De decoratie cabine interieur kleur is black rock. Waarin een Luxury Air chauffeursstoel. Een automatische temperatuur regeling en airco. En ECAS luchtvering met afstand bediening. Verder is de nieuwe DAF CF 300 FAN bakwagen uitgevoerd met uitgebreide opties voor communicatie en rij management. Als een Adaptive Cruise Control met FCW en AEBS en een Driver Performance Assistant. Waardoor je oprecht kan zeggen dat het interieur zeer luxe en comfortabel is, waar de chauffeur zich in thuis kan voelen!

Veiligheid en beveiliging

Voor de veiligheid is de DAF CF uitgevoerd met een Lane Departure Warning Systeem, een voertuigstabiliteitsregeling (VSC). Een Front camerasysteem wat weer bijdraagt aan de veiligheid.

Aandrijflijn

De mooie nieuwe DAF CF 300 FAN bakwagen is uitgevoerd met een MX-11 motor. Een automatische versnellingsbak met 6 versnellingen. En een 6-traps Allison automaat.

De gemeente Sud West Fryslan mag zich prijzen met deze prachtige DAF CF 300 FAN 6×2 bakwagen. Uitgevoerd met de nieuwste milieu eisen. Een waar visitekaartje voor de Gemeente Sud West Fryslan.

Bedrijfswagen Service Friesland wenst de Gemeente Sud West Fryslan en de chauffeur veel succes en veilige kilometers!