Nieuwe CF 450 FT in 2020 voor De Takomst

Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van de 2e Nieuwe DAF CF 450 FT in 2020 aan De Takomst B.V. in Workum. De DAF CF 450 is een sterke 4×2 trekker met een PACCAR MX-11 motor. Een DAF trekker waar wij al vele van hebben mogen afleveren aan De Takomst. En daar zijn we trots op!

2e nieuwe DAF CF 450 FT voor De Takomst

2e Nieuwe DAF CF 450 FT

De CF FT is een 4×2 trekker. Welke in RMO Transport veel wordt toegepast. Met een lage opstap en een veelzijdige lucht-geveerde CF-cabineophanging. Een geautomatiseerde TraXon versnellingsbak, met 12 versnellingen. Welke soepel schakelt. De MX 11 motor met zijn hoog koppel bij laag toerental zorgt voor een erg soepele trekker. Mede hierdoor geniet de chauffeur van een stil en zuinige DAF.

De nieuwe CF 450 is gespoten in de witte bedrijfskleur. En voorzien van het logo van De Takomst welke eenieder herkent. De CF is voorzien van genoeg verlichting op de cabine. Welke wel nodig is wanneer de chauffeur in de vroege ochtend en ’s avonds laat nog op de weg is. Daarnaast is de DAF voorzien van een aluminium brandstoftank waar 545 liter in kan. Ook is de CF voorzien van een Ad-Blue tank waar weer 45 liter in kan.

Aandrijving nieuwe DAF CF 450 FT

De nieuwe CF 450 FT is voorzien van een MX-11-motor, 330 kW/449 pk. En een Euro 6 uitlaatemissie welke ten goede komt van het milieu. Daarnaast heeft de CF een achterasverhouding van 2,47.

Remsysteem

En heeft de nieuwe DAF CF 450 een remprestatiebewaking. En een uitlaatrem met een parkeerrembediening met test-positie. Daarnaast heeft de DAF CF een aangedreven achteras met schijfremmen.

De nieuwe CF 450 FT maakt het grote wagenpark van De Takomst compleet. Een waar visitekaartje op het Nederlandse wegennet!

Bedrijfswagen Service Friesland feliciteert de Takomst en de chauffeur maar wat graag! Wij wensen jullie veel succes en veilige kilometers toe!

Bedrijfswagen Service Friesland B.V.

Gerelateerde artikelen

2e nieuwe DAF CF 450 Space Cab voor De Takomst