Nieuwe CF 450 4×2 Space Cab voor Melkweg Fritom!

Na de vorige afleveringen mocht Bedrijfswagen Service Friesland in Bolsward blijven om de volgende nieuwe DAF af te mogen leveren. Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van een prachtige nieuwe CF 450 4×2 Space Cab aan Melkweg Fritom in Bolsward. Voor het RMO-vervoer blijft de lage instap van de DAF CF een must. Het is handig, snel en daarnaast ergonomisch beter voor de chauffeur.

Nieuwe CF 450 4x2 Space Cab voor Melkweg Fritom Bolsward

Interieur nieuwe CF 450 4×2 afgestemd op de chauffeur

Zo is ook het interieur helemaal afgestemd op de chauffeur. Zoals een luxe ruim dashboard met alle gemakken voorzien. De kleurafwerking van de cabine in Dark Sand, en de decoratie kleuren in Black Rock. En de chauffeur mag plaats nemen in een Luxury Air chauffeursstoel met armleuning. Voor de nachtrust of gewone rust tussendoor hoeft de chauffeur zich ook geen zorgen te maken. Omdat hij zich ook neer kan geven tijdens de rust op een voortreffelijk schuimrubberen matras. Daarnaast bezit de DAF CF 450 over een Automatische temperatuurregeling met Airco en een Pollenfilter. Waarna de chauffeur weer fris door kan rijden,

Communicatie en rijmanagement

DAF CF 450 4x2 Space Cab voor Melkweg Fritom Bolsward

Uiteraard bezit de nieuwe CF 450 een Fleet Management Systeem Connector en het mooie DAF Connect. Waarbij de chauffeur een App kan downloaden en daarmee het rijmanagement kan bijhouden op zijn mobiel. Waarin sommige chauffeurs er zelfs soms een sport van maken ‘wie het zuinigste kan rijden’. Ook bezit de CF 450 voor de communicatie een Truck Phone met een luxe luidsprekersysteem met 6 luidsprekers. En de antennes kunnen met vele apparatuur overweg, zoals met een DAB voorbereiding Audio, 2x GSM, GPS en CB.

Daarnaast is de DAF CF 450 in het bezit van een Adaptive Cruise Control met Forward Collision Warning en AEBS-3. Het grote voordeel van een Adaptive Cruise Control is dat de DAF CF ‘meedenkt’ met het verkeer. Waar Cruise control je vrachtwagen een constante snelheid laat rijden, helpt Adaptive Cruise Control je ook met remmen, afstand houden en gas geven. Daarnaast heeft de CF 450 een Driver Performance Assistent welke de chauffeur helpt bij het zuinig rijden.

Veiligheid en beveiliging

DAF CF 450 4x2 Space Cab voor Melkweg Fritom

Voor de veiligheid bezit de CF 450 4×2 Space Cab een: Lane Departure Warning System, een Voertuigstabiliteitsregeling (VSC), een Frontcamerasysteem en een achteruitrijsignalering. Daarnaast bezit de DAF CF 450 voor de beveiliging een SCM-motorstartblokkering en een handbediende hoofdschakelaar. Waarmee de chauffeur met de hoofdschakelaar de voeding van de accu’s naar het voertuig kan onderbreken (Met uitzondering van de tachograaf).

Nieuwe CF 450 4×2 Space Cab visitekaartje voor Melkweg|Fritom

We mochten deze prachtige nieuwe CF 450 4×2 Space Cab met een krachtige MX-11 motor toevoegen aan het wagenpark van Melkweg Fritom. Welke ook voor Melkweg Fritom een schitterend visitekaartje op het wegennet is!

Bedrijfswagen Service Friesland wenst Melkweg Fritom en de chauffeur veel succes en veilige kilometers toe!

Gerelateerde artikelen

Nieuwe CF 450 4x2 Space Cab voor Melkweg Fritom Bolsward