New DAF XF FT 530 voor Anne Tuinman!

Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van een New DAF XF FT 530 Low deck Super Space Cab aan Anne Tuinman. Het is een Low deck met een super lage schotel hoogte van 910 mm, Anne Tuinman gaat hiermee een steil kipper trailer trekken voor HG Transport in Heerenveen.

New DAF XF FT 530 voor Anne Tuinman

New DAF XF FT 530 Low deck Super Space Cab

De New XF FT 530 Super Space Cab wordt aangedreven door een 530 PK PACCAR MX-13 motor. De drijflijn is voorzien van de nieuwe efficiënte Traxon versnellingsbak. Welke sneller, soepeler en met minder inwendige weerstand schakelt. De achteras is voorzien van 2.39 reductie. Waar door het toerental van de motor bij 85 km/h rond de 1100 toeren komt te liggen. De DAF XF trekker zal hierdoor een lager brandstof verbruik hebben, en ongeveer 7% zuiniger zijn dan de vorige generatie. Waarmee duizenden euro’s per jaar bespaard kan worden.

Verder heeft de XF Super Space Cab een exclusief speciaal leder interieur, de vrachtauto is geleverd in de demo kleur Jamaica bleu van DAF. Het speciale hydrauliek voor deze trailer is opgebouwd door Bedrijfswagen Service Friesland. Waarnaast ook de zijskirts opgebouwd zijn door BSF. De low deck is normaal gesproken niet te leveren met zijskirts, maar in goed overleg hebben we deze wel opgebouwd. Een oplossing op maat, zoals we deze altijd geven bij BSF.

De mooie DAF XF FT 530 Super Space Cab is een exclusieve mooie truck geworden, een New XF waarmee Anne Tuinman gezien mag worden op het wegennet!

Hierbij heeft de New XF voor Anne Tuinman en zijn vrouw een heel speciaal tintje gekregen, waarmee Bedrijfswagen Service Friesland jullie een warm hart toedraagt en heel veel succes en veilige kilometers!

 

 

New DAF XF FT 530 voor Anne Tuinman