New DAF XF FT 480 Space Cab Vrieswijk Minnertsga B.V.

Het nieuwe jaar 2018 begint goed voor Vrieswijk Minnertsga Nationaal en Internationaal container- en kipper transport. Vandaag mocht Bouke de Haan de sleutels ontvangen van de New DAF XF FT 480 Space Cab! Bouke is charter bij Vrieswijk Minnertsga en rijdt in de prachtige Vrieswijk look!!

New DAF XF FT 480 Space Cab

New DAF XF FT 480 Space Cab

De New DAF XF FT 480 Space Cab is uitgevoerd met een PACCAR MX-13 motor. Met een nieuwe Traxon geautomatiseerde versnellingsbak met 12 versnellingen. Dankzij de vele innovaties levert deze motor nog meer trekkracht bij lagere toerentallen voor het allerhoogste brandstofrendement. Het comfort is van deze new XF is verbluffend!! Een prachtige XF FT 480 Space Cab welke met gemak de kippers van Vrieswijk van A naar B brengt.

Pure Excellence

Voor het nationale en internationale transport welke Vrieswijk dagelijks vervoert, past het pure excellence interieur. De zeer ruime cabine is voorzien van prachtige zandkleuren, warm en smaakvol waarin de chauffeur zich thuis voelt. Verder is het interieur voorzien van vele nieuwe opties. E1n biedt het instrumentenpaneel voor de chauffeur meer informatie voor meer comfort en efficiency. De gehele cabine van de DAF XF FT 480 Space Cab is voorzien met alle comfort voor de chauffeur!

Vrieswijk Minnertsga B.V.

 Vrieswijk Minnertsga BV vervoerd onder leiding van Foppe Oegema containers en kippers door heel Europa. Tot de specialiteit behoren het vervoeren van los gestorte producten. Waar onder schroot, klinkers, paardenmest, compost, zand en grind.

Aan Vrieswijk Minnertsga is deze prachtige DAF XF FT 480 Space Cab toegevoegd. Gespoten in de bedrijfskleuren van Vrieswijk, met de bedrijfsnaam duidelijk zichtbaar op de Space Cab en boven de stoere grill. Bouke de Haan heeft een prachtige New DAF XF FT 480. Welke gezien kan worden op het nationale en internationale wegennet!

Bedrijfswagen Service Friesland wenst Vrieswijk en de chauffeur veel succes en veilige kilometers toe!

Nieuwe DAF XF FT 480 afgeleverd door BSF Trucks - afgeleverde DAF trucks