New DAF XF 480 FT voor Frankena internationaal transportbedrijf

Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van een New DAF XF 480 FT aan Frankena Internationaal transportbedrijf in Sneek.

New DAF XF FT 480 Super Space Cab Frankena internationaal transportbedrijf

New DAF XF 480 FT Super Space Cab

Deze New DAF XF is uitgevoerd met een PACCAR MX-13 motor. Met een nieuwe Traxon geautomatiseerde versnellingsbak en 12 versnellingen. Dankzij de vele innovaties levert deze motor nog meer trekkracht bij lagere toerentallen voor het allerhoogste brandstofrendement. De New XF kan nu op kruissnelheid rijden met motortoerentallen van slechts 900 omw/min. Wat als bijkomend voordeel heeft dat het geluidsniveau vergelijkbaar is met dat van een personenauto uit het premiumsegment.

Interieur

In de zeer ruime cabine van de New DAF XF FT 480 zijn smaakvolle en warme zandkleuren. Waarin het dashboard, de stoelen, gordijnen, matrassen en zij- en achterwanden zijn uitgevoerd. Dit verleent het interieur een geweldige sfeer waarin de chauffeur zich thuis voelt!

De nieuwe interieurverlichting is nu voorzien van een innovatieve draaischakelaar. Welke zich in het midden van het dashboard bevindt waardoor deze bedieningsknop altijd binnen handbereik is. De chauffeur kan kiezen uit verschillende standen voor de uiteenlopende rij- en rustcondities en beschikt ook over een dimfunctie. Voor meer gebruiksgemak is er ook een tuimelschakelaar op de achterwand aangebracht.

Het fraai vormgegeven en duidelijke instrumentenpaneel van de new DAF XF 480 heeft een nieuwe styling voor nog betere leesbaarheid. Het infopaneel voor de chauffeur biedt meer informatie voor meer comfort en efficiency. Om de chauffeursprestaties nog verder te verbeteren werden de instellingen logischer ingedeeld. En bevat de Driver Performance Assistant (DPA) nog meer tips voor zuinig rijden.

Frankena Internationaal transportbedrijf

Pieter Frankena uit Sneek is een eigen rijder welke internationaal transporteert voor Veenstra Fritom in Heeg. De kleuren stijl van de nieuwe DAF is dan ook in de bedrijfskleuren van Veenstra Fritom Heeg. Pieter Frankena kan trots zijn op deze prachtige New DAF XF FT 480 Super Space Cab. Welke internationaal gezien mag worden! Pieter Frankena wist wederom weer voor DAF te kiezen. Mede ook om de service van BSF en de kwaliteit van de huidige DAF. Hier zijn wij als DAF- dealer enorm trots op!!

Bedrijfswagen Service Friesland wenst Pieter Frankena veel succes en veilige kilometers toe!

Gerelateerde artikelen

New DAF XF 480 FT voor Frankena Internationaal Transportbedrijf