New DAF XF 480 FT 4×2 voor DB Int. Transport & Warehousing

Bedrijfswagen Service Friesland B.V. heeft de sleutels overhandigd aan Tamme Oegema (directeur/eigenaar) van deze prachtige new DAF XF 480 FT 4×2 Truck of The Year bij de Boer internationale Transporten. Dit familiebedrijf is al meer dan 90 jaar een begrip in Menaldum (Friesland) en ver daarbuiten. Als familiebedrijf staan zij dicht bij de klant. De Boer Internationaal Transport & Warehousing biedt de voordelen van een klein bedrijf: flexibel en persoonlijk.

New DAF XF 480 FT 4x2 voor De Boer Internationale Transporten

New DAF XF 480 FT 4×2

De DAF welke wij hebben afgeleverd betreft een new DAF XF 480 FT 4×2 Space Cab trekker, de DAF is uitgevoerd met de meest uiteenlopende opties. Een MX-motorrem en een automatisch schakelende TraXon versnellingsbak. De DAF XF met 480 pk is uitgevoerd met een MX-13 motor met Multi Torque. Waarbij met een lager motortoerental kan worden gereden, en dit weer zorgt voor een uitermate gunstig brandstof verbruik. Ook is hier bij de aandrijflijn aangepast, hetgeen zorgt voor een maximaal transport efficiency.

New DAF XF 480 FT voor De Boer Internationale transporten

In de cabine is ook aan de chauffeur gedacht. En is er een comfort matras met hieronder een opberglade en koelkast toegepast. Uiteraard zijn ook de nodige veiligheid opties in deze nieuwe DAF XF 4×2 trekker toegepast. De DAF XF 480 FT 4×2 Space Cab is uitgevoerd met een AEBS, een Lane Departure Warning, Front Collision warning, en een Adaptive cruise control met aslast bewaking.

DAF XF 480 FT 4×2 Space Cab

Deze prachtige DAF XF 480 FT 4×2 trekker afgeleverd in de bedrijfskleuren, is een visitekaartje voor de Boer Transport.

Bedrijfswagen Service Friesland wenst de Boer Transport en de chauffeur vele veilige kilometers toe!

Artikelen welke u misschien ook interesseren

DAF XF 480 FT De Boer Internationale Transporten