New DAF XF 460 DB Internationaal Transport

Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van deze mooie New DAF XF 460 Super Space Cab aan Pieter Harry de Jong welke chartert voor De Boer Internationaal Transport in Menaldum.

new DAF XF 460 Super Space Cab voor Pieter Harrie de Jong

New DAF XF 460 Super Space Cab

De opvallend mooie rood met witte DAF XF 460 Super Space Cab is qua uiterlijk ook echt Pure Excellence. Deze DAF is echt een waar visite plaatje, en voor de chauffeur echt een feest om mee te kunnen werken! Vooral om de vele opties welke op deze vrachtauto zijn toegepast. Dit zijn onder andere: luxe stoelen en dashboard, stand airco, en natuurlijk de prachtig en functionele koelkast. De DAF XF 460 Super Space Cab is gespoten in de bedrijfskleuren van De Boer Internationaal Transport. Opvallend, maar echt mooi van kleur, waardoor deze DAF XF 460 een toegevoegde waarde heeft aan het internationale transport!

De Boer Internationaal Transport & Warehousing

Transport en distributie

De Boer Internationaal Transport & Warehousing verzorgt al jaren nationale en internationale transporten. Dagelijks vertrekken een 20-tal vrachtwagens met enthousiaste chauffeurs van en naar diverse bestemmingen, in Nederland en in geheel Europa.

Transport van A naar B

De chauffeurs van De Boer Internationaal Transport zorgen voor een vlotte afwikkeling van uw zending; zowel deelvrachten als complete ladingen worden binnen 24 uur op de plaats van bestemming afgeleverd. De Boer Internationaal Transport & Warehousing is thuis in geheel West-Europa, maar hun focus ligt op Nederland, België, Noord-Frankrijk en Duitsland.

Food en non-food

Zij vervoeren goederen voor een groot aantal toonaangevende bedrijven in diverse sectoren, zowel food als non-food:

 • Food (o.a. zout, melkpoeder)
 • Non-food (o.a. glijbanen, staal, haardhout)
 • Agrarisch (o.a. aardappelen, uien)
 • Grondstoffen (o.a. big bags recycled plastic, plastic granulaat)
 • Dierlijke bijproducten (o.a. wol)
 • Afval (plastics)

Veelzijdig vervoer

De trailers van De Boer Internationaal Transport zijn geschikt voor zijlading, bovenlading en achterlading en kunnen daarmee worden ingezet voor veelzijdig vervoer:

 • Blokpallets 100×120
 • Europallets 80×120

Afvaltransport

De Boer Internationaal Transport & Warehousing is gespecialiseerd in het transport van afval. Zij beschikken over de benodigde vergunningen voor (grote) afvaltransporten zoals bijvoorbeeld bulktransport naar recyclinginstallaties, bewerkers en eindverwerkers. Dagelijks vervoeren zij afval van en naar Frankrijk, België, Duitsland en Nederland. Door het dicht en betrouwbare netwerk, ligt het aantal beladen kilometers hoog, wat kan leiden tot een lagere kostprijs.

Distributie

Morgen op bestemming, met minder transport. Vandaag bij u geladen en de volgende dag bij uw klant. Hoe zij distributie-op-maat mogelijk maken? Door slim samen te werken. Een groot distributienetwerk zorgt er voor dat DB Internationaal Transport & Warehousing distributievervoer-op-maat regelt. In samenwerking met hun partners vervoeren zij goederen in Nederland, België, Noord-Frankrijk, Duitsland; van pallet tot pakket, zij staan voor u paraat.

De distributie omvat:

 • 24-uurs distributie door heel Nederland, België, Noord-Frankrijk en Duitsland
 • Distributie van stukgoederen
 • Verzorging van alle benodigde documenten
 • Spoedleveringen
 • Track en trace

Express diensten

Soms heeft uw zending de nodige haast. Met citytrailer of bestelbusje, bezorgen zij spoedleveringen door heel Europa. De Boer Internationaal transport is flexibel en altijd bereikbaar.

Een waar visitekaartje toegevoegd met de New XF 460

Aan het grote wagenpark van De Boer Internationaal Transport & Warehousing is nu deze prachtige DAF XF 460 Super Space Cab toegevoegd. De DAF XF 460 is een waar visitekaartje voor het internationale wegennet!

Bedrijfswagen Service Friesland wenst De Boer Internationaal Transport en de chauffeur veel succes en veilige kilometers met deze mooie nieuwe DAF XF 460 Super Space Cab!

New DAF XF 460 Super Space Cab voor Pieter Harrie de Jong De Boer Internationaal Transport