New DAF CF 450 voor Lootsma Tanktransport

Bedrijfswagen Service Friesland mocht vandaag opnieuw deze week de sleutels overhandigen van een New DAF CF 450 aan dit keer Lootsma Tanktransport in Bolsward.

New DAF CF 450 Lootsma Tanktransport

Lootsma Tanktransport – Kwaliteit is wat ons vervoert

Lootsma Tanktransport & Tankcleaning is een echt familiebedrijf, welke nu bestuurd wordt door de derde generatie Lootsma, Hiele, Oene en Sjaak. Familiebedrijven onderscheiden zich in positieve zin door: passie voor het vak, een langetermijnvisie, grote klantbetrokkenheid, platte organisatiestructuur en korte lijnen. Of, zonder mooie woorden: Lootsma Transport staat 24/7 voor u klaar. Klanten kunnen ons op elk moment bellen voor orders, vragen en de status van een order of lading. De kans is groot dat u direct met een van de directieleden spreekt. Want als no-nonsense transportbedrijf houden we het graag helder en simpel.We werken als één team en met één doel: tevreden klanten.

En dit is waarom Bedrijfswagen Service Friesland en Lootsma Tanktransport & tankcleaning elkaar al jaren vinden, we werken als één team met één doel: ‘alles aan kant voor de klant’. Voor een transportbedrijf als Lootsma is korte lijnen en snelle service een essentieel belangrijk item. Lootsma staat 24/7 voor de klant klaar, dan mag hij dit ook verwachten van ons, Bedrijfswagen Service Friesland.

Het wagenpark van Lootsma Tanktransport bestaat uit meer dan 20 trekkers en rond de 30 tankopleggers, verdeeld in drie- en eenkamerwagens. Waarbij de geïsoleerde RVS tanken ook bodemverwarming hebben. Daarnaast worden Ladingen altijd gecontroleerd op temperatuur. Want het werk van Lootsma Tanktransport is méér is dan het vlot en vakkundig vervoeren van vetten, (plantaardige) oliën, zuivelproducten, vloeibare koffie en vruchtensappen. Ook het garanderen van 100% voedselveiligheid van A naar B is de taak van Lootsma Tanktransport.

New DAF CF 450

New DAF CF 450 Lootsma Tanktransport

Aan het grote wagenpark van Lootsma Tanktransport wordt wederom een DAF CF toegevoegd, alleen nu natuurlijk de New DAF CF 450. Lootsma Tanktransport rijdt voort met de ongeëvenaarde, betrouwbare, veelzijdige, efficiënte New CF 450 met toonaangevend chauffeurscomfort. Een allround truck met de Pure Excellence!

Aandrijving

De DAF CF 450 is uitgevoerd met een PACCAR MX-11 motor. Dit vermogen leidt tot een nóg hoger koppel bij lagere toerentallen. De DAF CF kan nu op kruissnelheid rijden met motortoerentallen van slechts van 900 omw/min. Dit leidt niet alleen tot de hoogste efficiency, betrouwbaarheid en duurzaamheid, maar ook tot extreem lage geluidsniveaus. In de hoogste versnelling is ook extra koppel beschikbaar voor geweldige rijkwaliteiten.

Daarnaast is de nieuwe CF uitgerust met een geautomatiseerde TraXon-versnellingsbak (12 versnellingen). Die speciaal ontwikkeld is voor lage motortoerentallen in alle versnellingen. Snel en soepel schakelen zorgt voor maximale effectiviteit en comfort. En de transmissie biedt uitstekende manoeuvreereigenschappen bij lage snelheden.

De nieuwe maatstaaf in chauffeurscomfort

New DAF CF 450 Lootsma Tanktransport

De cabine van The New DAF CF is nog aantrekkelijker om in te werken, verblijven en slapen. Er zijn nieuwe opties waarmee men het interieur naar eigen wens kan inrichten. Zo is de New CF 450 voor Lootsma Tanktransport uitgevoerd met een stand airco. De standalone airconditioning is gemonteerd op het dak, en is voor gebruik onder extreme temperatuuromstandigheden. Deze stand airco heeft een extra krachtige eenheid, en is uitgerust met twee compressoren, twee verdampers en twee condensorcircuits. Waarbij de standalone airconditioning zowel werkt als de motor is ingeschakeld, als wanneer de motor is uitgeschakeld. Plus kan handmatig bedient worden maar bezit ook een automatische functie. Met uiteraard een accubeveiligingssysteem.

De New CF de meest veelzijdige en stijlvolle truck

Nieuwe exterieurkenmerken en het nieuwe interieurontwerp, maken de nieuwe CF het meest aantrekkelijke, comfortabele en plezierige voertuig om mee te rijden. Tal van nieuwe design-elementen maken The New CF tot een aantrekkelijke truck voor het oog. Deze New DAF CF 450 gespoten in bedrijfskleuren van Lootsma Tanktransport, is het perfecte visitekaartje voor Lootsma.

Bedrijfswagen Service Friesland feliciteert Lootsma wederom met de mooie New DAF CF 450, en wenst Lootsma Tanktransport en de chauffeur veel succes en veilige kilometers toe!

Gerelateerde artikelen

New DAF CF 450 Lootsma Tanktransport