New DAF CF 410 voor Rentex

Bedrijfswagen Service Friesland mocht vandaag deze prachtige New DAF CF 410 Space Cab afleveren aan Rentex in Bolsward.

New DAF CF 410 Rentex

New DAF CF 410 Space Cab

Deze 410 pk sterke New CF trekker is uitgerust met een PACCAR MX-11 motor. In combinatie met de nieuwste TraXon automatische versnellingsbak met 12 versnellingen. Deze hebben minder wrijvingsverliezen, schakelen snel en ongemerkt op.

De lage instap is mede de reden waarom de keuze is gevallen op de New CF. De New CF biedt de best mogelijke oplossingen voor Rentex en de chauffeurs. Ondersteund door de goede service van Bedrijfswagen Service Friesland. Welke alle trucks van Rentex Floron voorziet van een uitstekend Service en onderhoudscontract.

De meest veelzijdige en stijlvolle truck

New DAF CF 410 Rentex

Het nieuwe exterieur en het nieuwe interieurontwerp maken de New CF een aantrekkelijke, comfortabele en plezierige truck om mee te rijden. Waarbij boven de zwarte grille het mooie logo van Rentex pronkt, en bovenop de Space Cab de bedrijfsnaam van Rentex duidelijk zichtbaar is.

De duidelijk en intuïtieve indeling van het dashboard zorgt voor een optimaal gebruiksgemak. Waarbij de schakelaars zijn aangepast aan de inzet van de truck en voorkeur van de chauffeur.

Beveiliging

In het dashboard van de new DAF CF 410 Space Cab zitten allerlei opties. Welke de veiligheid voor mens en machine bewaken. En daar waar nodig ondersteunen en ingrijpen.

De volgende systemen hebben hier betrekking op:

  • Adaptieve Cruise Control (ACC)
  • Lane Departure Warning (LDW)
  • AEBS

Door het gekozen uiterlijk heeft het dashboard een strakke en ultramoderne uitstraling.

Rentex – Taking care Together!

Rentex is in 1913 onder Thomas Mulder ooit begonnen op de Florencestraat. Onder de naam ‘Florence, de bekende wasserij’ in het centrum van Bolsward.

Onder leiding van de derde generatie Tom Mulder groeit het bedrijf uit tot een miljoenenorganisatie. Een aantal industriële wasserijen, een textielproducent en een groot schoonmaakbedrijf gaan samenwerken onder de naam Rentex. De handelsnaam van het textielreiniging- en inmiddels leasebedrijf verandert in Rentex Florence. In 1974 ontstaat Rentex Nederland B.V.

Rentex Florence profiteert van de synergie. Door kennis en krachten te bundelen is de Rentex-organisatie een belangrijke speler op de markt. Door een krimpende markt en overcapaciteit vinden een aantal overnames van collega-wasserijen plaats. Het familiebedrijf groeit in de jaren negentig uit tot een belangrijke speler in de wasserij markt in de noordelijke helft van Nederland. In 2002 wijzigt Rentex Florence haar naam in Rentex. En beschikt, door een uitbreiding van 6500 m², over één van de grootste en modernste wasserijen van Nederland. Onlangs heeft Rentex een nieuwe sorteerunit voor het vuile wasgoed in gebruik genomen. Voortdurend wordt er geïnvesteerd in product- en dienstinnovatie.

In 2002 treedt Tom Mulder terug als directeur en wordt in een nieuwe organisatie structuur Rentex Floron aangestuurd door een driehoofdige directie. Een directieteam dat samen met de medewerkers ook anno 2016 het motto van het grootste familiebedrijf in de wasserij branche Rentex blijft uitdragen. Taking care together!

En aan dit mooie bedrijf Rentex, de grootste wasserij van Nederland, mogen wij deze mooie New DAF CF truck toevoegen.

Bedrijfswagen Service Friesland wenst Rentex veel succes en veilige kilometers met de New DAF CF 410 Space Cab!

New DAF XF FT 530 voor Anne Tuinman    Nieuwe DAF CF 370 FA 4×2 Combi voor Rentex

New DAF CF 410 Space Cab voor Rentex Floron