Laatste 2 uit serie van 4 DAF CF trucks voor Lootsma Tanktransport!

Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van de laatste 2 uit een serie van 4 DAF CF trucks aan Lootsma Tanktransport.

laatste 2 uit een serie van 4 DAF CF trucks afgeleverd door Bedrijfswagen Service Frieslannd

Lootsma transport heeft het zo enorm druk met vervoer, dat de ene DAF FTP CF gelijk al in gebruik werd genomen. Daar ging de mooie net gewassen, glimmende DAF FTP CF 440, op naar de klant. En wij van Bedrijfswagen Service Friesland keken glimlachend na, trots op ons product!

DAF FTP CF 440 | Laatste 2 uit een serie van 4 DAF CF trucks

Ten opzichte van de vorige leveringen zijn deze 2 DAF trekkers voorzien van een voorloopas, een FTP. Deze voorloopas geeft de DAF trekker een extra GVW van 4400 kg. De 9 Tons vooras komt hiermee te vervallen en wordt de standaard 8 Tons vooras. In combinatie met de lucht geveerde cabine komt er een geweldig soepel geveerd concept te staan.

Lootsma heeft gekozen voor dit concept omdat er ook 2 nieuwe tankopleggers zijn aangekocht met een hogere pen druk. Met dit concept kan de Lootsma transport nog efficiënter langs s ‘herenwegen.

Bedrijfswagen Service Friesland wenst Hiele, Oene, Sjaak en de chauffeur veel plezier en veilige kilometers toe met deze prachtige DAF trekkers

Laatste 2 Daf trucks uit serie van 4 voor Lootsma tanktransport