Krone kasten city trailer voor Faber Audiovisuals

Bedrijfswagen Service Friesland heeft een nieuwe Krone kasten city trailer overhandigt aan Faber Audiovisuals in Sint Annaparrochie.

Krone kasten city trailer voor Faber Audiovisuals

 

Faber audiovisuals

Faber audiovisiuals Sint AnnaparrochieFaber audiovisuals is een toonaangevend bedrijf op de Europese verhuurmarkt van (mega) ledschermen voor tal van evenementen. En hier naast in realisatie van audiovisuele totaalproducties.

Van alle markten thuisVoice of Holland

Faber audiovisuals, gevestigd in Sint Annaparrochie, is actief in de (internationale) wereld. Van tv, sport, muziek en corporate events. Of het nu kleine of grote producties zijn. Het Friese bedrijf met circa 70 vakmensen in dienst en tientallen freelancers zorgt bij menig event voor de audiovisuele ondersteuning. De werkzaamheden variëren van het leveren van crew en materialen tot aan, wat meestal het geval is. De organisatie en uitvoering van een volledig geïntegreerde audiovisuele totaal productie. Een mooi voorbeeld, dat vrijwel iedereen kent, is het enorme led decor van de Voice of Holland. Faber is verantwoordelijk voor de verhuur van led reclameschermen welke als een boarding langs de voetbalvelden in de Nederlandse Eredivisie.

Gedreven vakmensen met een no-nonsense mentaliteit

Een team van 70 gedreven vakmensen en de korte lijnen binnen het bedrijf. Zorgen voor een optimaal contact tussen opdrachtgever en uitvoerenden. Waar door snel geschakeld kan worden bij veranderingen in de aanvraag.

Ledvloot

Op dit moment beschikt Faber Audiovisuals over een ‘ledvloot’ van ongeveer 6000 m2. Dit betreft niet alleen outdoor LED en SMD schermen. Hier bij veel creatieve LED producten en indoor SMD schermen met hoge resoluties. De creatieve en indoor schermen worden in Nederland veel voor TV en concerten ingezet. Verder groeien is de ambitie. Vrij recent nam Faber nog de verhuurdivisie van Mitsubishi Electric Europe in het Verenigd Koninkrijk over. En opende vestigingen in Dubai en de Verenigde Staten.

Krone kasten city trailer

Deze trailer is door Bedrijfswagen Service Friesland uitgevoerd naar de wensen van Faber. En is een prachtige verschijning op het wegennet. Wij wensen Faber Audiovisuals veel succes en veilige kilometers met deze mooie Krone kasten city trailer!

Krone oplegger voor Visser Transporten

 

 

Krone kasten city trailer afgeleverd door Bedrijfswagen Service Friesland - BSF