Jong gebruikte XF 480 Space Cab Lootsma Tanktransport

Bedrijfswagen Service Friesland is trots de sleutels te mogen overhandigen van een jong gebruikte XF 480 Space Cab aan Lootsma Tanktransport in Bolsward. Het betreft een DAF XF 480 FT Space Cab. Op maat gemaakt en gespoten in de bedrijfskleur waar een ieder dit transportbedrijf in Bolsward in herkend!

Jong gebruikte XF 40 Space Cab voor Lootsma Tanktransport

Jong gebruikte XF 480 Space Cab

Daarnaast is de jong gebruikte XF 480 uitgevoerd met een MX-13 motor. En een geautomatiseerde TraXon versnellingsbak met 12 versnellingen. Ook biedt de ruime DAF XF 480 optimaal chauffeurscomfort. Met het ruime dashboard en alle accessoires rondom de chauffeur gebouwd. Hiernaast kan de chauffeur plaats nemen in een Luxury Air chauffeursstoel met armleuning.

De chauffeur heeft het gemak van de adaptive cruise controle met FCW en AEBS. Daarnaast een driver performance assistent om optimaal te rijden! Eveneens heeft de XF 480 een automatische temperatuurregeling met airco. En een stand verwarming met restwarmtepomp en timer.

DAF Connect

Gebruikte DAF XF 480 Space Cab voor Lootsma Tanktransport

Ook heeft dit transportbedrijf in Bolsward weer gekozen voor het DAF Connect! Want zo leert voor Lootsma de ervaring met DAF Connect dat dit prachtige wagenparksysteem de voertuigbeschikbaarheid verbetert, de operationele kosten vermindert en het de logistieke efficiency verhoogt. DAF Connect stelt Lootsma Tanktransport in staat onderhoud en reparaties zo effectief mogelijk te plannen. En voordeel te halen uit advies op maat van DAF Connect.

Lootsma Tanktransport Bolsward

Lootsma Tanktransport & Tankcleaning BV heeft zich de afgelopen drie decennia ontwikkeld tot specialist in tankvervoer van vloeibare levensmiddelen, met name vetten en (plantaardige) oliën. De service gaat verder dan het voedsel veilig transporteren van A naar B: ze denken in alles mee om samen met hun klanten de allerbeste kwaliteit te leveren. Hiernaast biedt Lootsma u nog de service Tankcleaning! Tankopleggers reinigen ze professioneel en daarbij werken ze volgens de richtlijnen van ISO 22000, GMP en HACCP.

Aan dit prachtige familiebedrijf mochten wij deze schitterende jong gebruikte XF 480 FT Space Cab toevoegen. Wederom een visitekaartje op het wegennet!

Bedrijfswagen Service Friesland wenst Lootsma Tanktransport en de chauffeur veel succes en veilige kilometers toe!

Gerelateerde artikelen

Jong gebruikte XF 480 Space Cab voor Lootsma Tanktransport