First Choice DAF XF voor EB Transport

Erik Boven belde ons op met de vraag of wij met hem mee wilden denken voor een efficiënte transportoplossing voor zijn transportbedrijf. Samen ga je dan zitten aan de tafel, en al gauw kwamen we tot een keuze op maat welke bij EB Transport past. Vandaag was het dan zo ver! En mocht Bedrijfswagen Service Friesland de sleutels overhandigen van deze mooie jong gebruikte First Choice DAF XF FTG 460 aan EB Transport. Een vrachtwagen voor lange afstanden welke precies bij EB Transport past.

Jong gebruikte First Choice DAF XF FTG 460 voor EB Transport

Jong gebruikte First Choice DAF XF FTG 460 Super Space Cab

De DAF XF FTG 460 is uitgevoerd met voorloopastrekker, met een 12,9 liter PACCAR MX-13 motor. De 12,9 liter PACCAR MX-13 motor welke bekend staat om zijn hoge efficiency. En is ontwikkeld voor een levensduur van maar liefst 1,6 miljoen kilometer! Dankzij ultramoderne en door-en-door beproefde technologieën zoals Common Rail-injectie, een turbo met variabele geometrie, uitlaatgasrecirculatie en ingenieuze uitlaatgasnabehandeling, wordt voldaan aan de strenge Euro 6 emissie-eisen. Door verdere verfijningen is deze nóg efficiënter. Waarbij het resultaat is een brandstofbesparing van nog eens 2%!

Laadvermogen

Jong gebruikte First Choice DAF XF FTG 460 voor EB TransportJong gebruikte First Choice DAF XF FTG 460 voor EB Transport

 

 

 

 

 

Voor het lange afstandstransport zijn een hoog laadvermogen en ontspannen rijgenot bepalende factoren voor een transportbedrijf als EB Transport. De XF FTG 460 biedt het allebei. Dankzij het lichte chassis en de nieuwe achteras is veel gewicht bespaard. Zonder concessies te doen aan stijfheid en duurzaamheid. De DAF XF FTG 460 is een genot om mee te rijden.

Praktisch

De DAF XF FTG 460 biedt lage exploitatie- en servicekosten. Mede dankzij de grotere inhoud van het oliecarter gelden voor de PACCAR MX-13 service-intervallen tot 150.000 kilometer. Dat betekent in de praktijk slechts één keer onderhoud per jaar.

Al met al is door Bedrijfswagen Service Friesland het wegennet weer een DAF XF rijker, waarbij weer gedacht is in een oplossing op maat. EB Transport is hierbij de gelukkige eigenaar welke u in heel Nederland zult tegenkomen.

Bedrijfswagen Service Friesland wenst EB Transport veel succes en veilige kilometers met deze mooie jong gebruikte First Choice DAF XF FTG 460!

DAF CF 290 FAN voor de gemeente Ameland

Jong gebruikte First Choice DAF XF FTG 460 voor EB Transport