Jong gebruikte DAF XF FTG 460 Jan Wijnsma Transport

Jan & Lolkje Wijnsma hebben de sleutels overhandigd gekregen van deze prachtige jong gebruikte DAF XF FTG 460 Super Space Cab. Welke Jan Wijnsma Transport gaat gebruiken voor transport van zeecontainers voor M.C.S.-container terminal.

Jong gebruikte DAF XF FTG 460 voor Jan Wijnsma Transport

Jong gebruikte DAF XF FTG 460 Super Space Cab

De DAF XF FTG 460 6×2 voorloopastrekker wordt aangedreven door een krachtige Euro 6 12,9 liter PACCAR MX-13 motor met 460 pk. De aandrijving naar de wielen wordt uitgevoerd door de geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak. Ook bezit deze mooie DAF een MX-motorrem, voor extra remvermogen.

Er is gekozen voor de FTG-6×2 configuratie om ervoor te zorgen dat de aslasten van de trekker niet worden overschreden als er met deelbelading wordt gereden.

De jong gebruikte First Choice DAF XF FTG 460 is gespoten in de bedrijfskleuren van M.C.S. Full Service Container Logistics, en is een prachtige verschijning op het wegennet!

Bedrijfswagen Service Friesland wenst Jan Wijnsma Transport veel succes en veilige kilometers toe met deze mooie jong gebruikte DAF XF FTG 460 Super Space Cab.

Jong gebruikte DAF XF FTG 460 voor Jan Wijnsma Transport