Jong gebruikte DAF XF FTG 460 voor Boekema Transport

Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van een jong gebruikte DAF XF FTG 460 Super Space Cab aan Boekema Transport in Workum.

Jong gebruikte DAF XF FTG voor Boekema Transport

Dit is nu de tweede DAF welke Bedrijfswagen Service Friesland mag afleveren aan Boekema Transport, en hier zijn we maar wat trots op!

Jong gebruikte DAF XF FTG 460 Super Space Cab

De DAF XF FTG 460 met voorloopastrekker is voorzien van een 12,9 liter PACCAR MX-13 motor, en een geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak. In de stoere zwarte grille is boven het mooie DAF-logo de grille voorzien van dubbele verlichting, het ziet er mooier uit en het geeft bovendien meer veiligheid. Hiernaast is in de Super Space Cab een ledlichtplaat gebouwd waardoor de bedrijfsnaam van Boekema Transport duidelijk naar voren komt. Verder is de DAF XF FTG 460 uitgevoerd met een hydrauliek installatie voor kipper en een walkingfloor.

jong gebruikte DAF XF FTG 460 voor Boekema Transport

jong gebruikte DAF XF FTG voor Boekema TransportLaadvermogen

Voor het lange afstandstransport zijn een hoog laadvermogen en ontspannen rijgenot bepalende factoren voor een transportbedrijf als Boekema Transport. De XF FTG 460 biedt het allebei. Dankzij het lichte chassis en de nieuwe achteras is veel gewicht bespaard. Zonder concessies te doen aan stijfheid en duurzaamheid. De DAF XF FTG 460 is een genot om mee te rijden.

Al met al is door Bedrijfswagen Service Friesland het wegennet weer een DAF XF rijker, waarbij weer gedacht is in een oplossing op maat. Boekema Transport is hierbij de gelukkige eigenaar welke u in heel Nederland veel zult tegenkomen.

Bedrijfswagen Service Friesland wenst Boekema Transport veel succes en veilige kilometers toe met deze mooie jong gebruikte DAF XF FTG 460!

Nieuwe  DAF XF 460 FTG Super Space Cab voor Boekema Transport

jong gebruikte First Choice DAF XF FTG 460 Super Space Cab voor Boekema Transport