Jong gebruikte DAF XF voor Mark Postma

Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van een mooie jong gebruikte DAF XF FT 460 Super Space Cab aan Mark Postma Transport in Leeuwarden.

jong gebruikte DAF XF FT 460 Super Space Cab Mark Postma Transport

Jong gebruikte DAF XF FT 460 Super Space Cab

jong gebruikte DAF XF FT 460 Super Space Cab Mark Postma TransportBSF heeft eerder een DAF XF af mogen leveren aan Mark Postma Transport. Wat is het schitterend mooi dat Mark Postma Bedrijfswagen Service Friesland weer vind voor deze mooie jong gebruikte DAF XF!

Deze jong gebruikte DAF XF is uitgevoerd met een MX-13 motor. En een AS Tronic geautomatiseerde versnellingsbak. Hier naast heeft de jong gebruikte DAF XF 80.000 kilometer op de teller! Het chassis is uitgevoerd in een hoogwaardig staalsoort. Wat resulteert in een uiterst duurzaam, sterk en lichtchassis. Voor een hoog netto laadvermogen door het lage eigen gewicht. De hoge stijfheid zorgt voor uitstekende rij eigenschappen.

Exterieur en interieur

De DAF XF is gespoten in de huiskleur van Mark Postma Transport. En een mooi plaatje, voor zowel de chauffeur en ondernemer. Een DAF waar mee zij gezien mogen worden op het wegennet!

Bedrijfswagen Service Friesland feliciteert Mark Postma met de jong gebruikte DAF XF. En wenst Mark Postma Transport en de chauffeur veel succes en veilige kilometers!

First Choice DAF XF voor EB Transport