Jong gebruikte DAF XF 460 Melkweg Fritom

Opnieuw mocht Bedrijfswagen Service Friesland de sleutels overhandigen van een prachtige DAF XF 460 FT aan de Melkweg Fritom. De Melkweg heeft deze keer gekozen voor een jong gebruikte DAF XF 460 met een erg lage kilometerstand.

jong gebruikte DAF XF 460 voor Melkweg Fritom

Jong gebruikte DAF XF 460

De jong gebruikte DAF XF 460 FT Super Space Cab is uitgevoerd met een 12,9 liter PACCAR MX-13 motor. En is door Bedrijfswagen Service Friesland geheel in de stijl van Melkweg Fritom klaar gemaakt. Er is een compressor opgebouwd en de onderlijn is in de prachtige blauwe kleur gespoten.

De cabine van de DAF XF 460 heeft een leefruimte van 12,6 m3 en een stahoogte van 2,25 meter. Met voor de chauffeur een Luxury air chauffeursstoel met tweetraps stoelverwarming. Hiernaast bezit de DAF XF een stand verwarming en een automatische temperatuurregeling (ATC). Met ruim 535 liter aan opbergruimten en een koellade van 42 liter.gebruikte DAF XF 460 - Melkweg Fritom

Laadvermogen

Voor het langeafstandstransport zijn een hoog laadvermogen en ontspannen rijgenot bepalende factoren voor de chauffeur. De jong gebruikte DAF XF 460 biedt het allebei. Dankzij het lichte chassis en de achteras is veel gewicht bespaard. En de asophanging en besturing dragen bij aan een hoog rijcomfort.

Veilig

De jong gebruikte DAF XF 460 staat voor veilig. De cabine en chassis bieden optimale passieve veiligheid. De chauffeur kan vertrouwen op slimme systemen. De Vehicle Stability Control (VSC) welke tegen scharen en kantelen beschermt. En hiernaast zijn Forward Collision Warning (FCW) en Advanced Emergency Braking System (AEBS) veiligheden welke de chauffeur ondersteunen. De optionele Adaptive Cruise Control (ACC) biedt de chauffeur erg veel comfort.

Melkweg Fritom

melkweg_logoDe Melkweg|Fritom in Bolsward en Bidon|Fritom in Enter vormen samen de Food & Feed divisie. Dé logistieke dienstverlener in food & feed producten. Zij willen u logistieke rust geven door de verantwoordelijkheid te dragen voor de planning en uitvoering van het transport van uw producten. Daar door kunt u zich op uw primaire bedrijfsproces richten.

Europa is het werkgebied van de Melkweg | Fritom

Ze vervoeren alle liquid food & feed producten, en zoeken altijd de voor u beste oplossing. Ze maken daarbij gebruik van diverse modaliteiten. Voor vervoer over korte afstanden maken zij gebruik van tanktrailers met of zonder pompcapaciteit en RMO-transport. Voor vervoer over langere afstanden maken zij gebruik van intermodaal, Shortsea, tankcontainer met/zonder tankverwarming.

De jong gebruikte DAF XF 460 FT past goed bij het grote wagenpark van de Melkweg in Bolsward. De Melkweg Fritom heeft met deze jong gebruikte DAF XF 460 en weinig kilometers op de teller een waar visitekaartje!

Bedrijfswagen Service Friesland wenst de Melkweg en de chauffeur vele veilige kilometers toe.

Jong gebruikte DAF XF 460 FT voor Melkweg Fritom