Jong gebruikte DAF XF 460 FTG voor COMBEX Transport!

Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van 2 jong gebruikte DAF XF 460 FTG trekkers aan COMBEX Transport in Eastermar.

2 jong gebruikte DAF XF 460 FTG Super Space Cab voor COMBEX Transport

COMBEX bouwlogistiek is een toonaangevend logistiek dienstverlener in de bouw- en industriesector. Combex heeft zich binnen deze sector gespecialiseerd in het transport van bouwmaterialen, plaatsing & montage van wegafzettingen en exceptioneel transport.

Hiervoor zijn dagelijks 150 trekkende eenheden onderweg naar bestemmingen in Nederland, België, Duitsland en Luxemburg. Het trailerpark bestaat uit 200 opleggers, waarvan het merendeel is voorzien van hydraulische autolaadkranen. Voor het exceptioneel transport beschikt COMBEX over uitschuifbare opleggers en semies om ladingen te vervoeren tot 50 meter lang en 100 ton zwaar.

Jong gebruikte DAF XF 460 FTG

Waarbij deze twee jong gebruikte DAF XF 460 FTG trekkers aan het wagenpark van COMBEX zijn toegevoegd. De DAF XF trekkers zijn uitgerust met een voorloopastrekker en een 12,9 liter PACCAR MX-13 motor, uitgevoerd met een geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak. Het imposante front, de karakteristieke zwarte grille, met daarboven het logo van COMBEX welke duidelijk herkenbaar is. De karakteristieke grille draagt in belangrijke mate bij aan een optimale koeling van de motor voor een zo laag mogelijk brandstofverbruik. De stoere, robuuste DAF XF heeft een gegalvaniseerde stalen bumper met halogeen lampen van het onbreekbare Lexan.

Laadvermogen2 jong gebruikte DAF XF 460 FTG Super Space Cab voor COMBEX Transport

Voor het lange afstandstransport zijn een hoog laadvermogen en ontspannen rijgenot bepalende factoren. De jong gebruikte DAF XF 460 FTG biedt het allebei. Dankzij het lichte chassis en de nieuwe achteras is veel gewicht bespaard. Zonder concessies te doen aan stijfheid en duurzaamheid. De DAF XF 460 FTG is een genot om mee te rijden.

Efficiënt

De aerodynamische hoekspoilers en fenders dragen bij aan een verdere verlaging van het brandstofverbruik. De hoekspoilers sturen de luchtstroom zodanig, dat de handgrepen van de portieren schoon blijven.

Met zijn krachtige en elegante uitstraling, en gespoten in de bedrijfskleuren van COMBEX. Is de jong gebruikte DAF XF 460 FTG het visitekaartje voor een transportondernemer als COMBEX in Eestrum.

Bedrijfswagen Service Friesland wenst COMBEX Transport en de chauffeur veel succes en veilige kilometers met deze mooie DAF XF!

2 jong gebruikte DAF XF 460 FTG voor Combex transport - Bedrijfswagen Service Friesland

Bent u ook op zoek naar een gebruikte DAF truck?

DAF jong gebruikte trucks first choice label

Bedrijfswagen Service Friesland kan voor u ook de juiste gebruikte DAF truck vinden welke bij uw wagenpark past. Wanneer wij samen overeen komen welke gebruikte DAF truck u zoekt, gaan wij voor u op zoek bij First choice, het DAF label voor jonge gebruikte trucks.

Deze jong gebruikte trucks zijn exclusief aangeboden door de DAF dealers in Europa. DAF voertuigen met het First Choice label zijn jonger dan vijf jaar en hebben minder dan 500.000 kilometer op de klok.

First Choice trucks voldoen aan de volgende eisen:

•    Is onder de vijf jaar oud
•    Heeft onder de 500.000 kilometer
•    Compleet nagekeken, van binnen en van buiten.
•    Klaar voor gebruik
En hiernaast heeft elke First Choice truck zes maanden garantie op de aandrijflijn, oftewel First Choice Care.

 

Hebt u belangstelling voor een First Choice gebruikte DAF truck?

Wij vinden vast en zeker de gebruikte DAF truck welke bij uw wagenpark past! Neem via onderstaand contact formulier contact met ons op. En wij komen zo snel mogelijk er weer bij u op terug om samen de juiste transportoplossing te realiseren!

Ik ga akkoord en geef toestemming om de door mij ingevoerde gegevens te verwerken conform de privacyverklaring