Heiwo Citytrailer voor Rentex

Bedrijfswagen Service Friesland mocht de eerste Heiwo Citytrailer afleveren aan Rentex in Bolsward. Wij zijn bijzonder trots om in samenwerking met Heiwo Carrosseriebouw hierna opvolgend nog 5 Heiwo Citytrailers af te mogen leveren aan Rentex. De 1-as gestuurde Isotherm Heiwo citytrailer met een verzinkt chassis zijn voorzien van een centrale smering. Het chassis is daarnaast voorzien van een Tridec Stangbesturing. En heeft ook een remsysteem van Wabco. Verder zijn er Jost Steunpoten onder het chassis gemonteerd. En daarnaast licht- en luchtaansluitingen aan de voorzijde. De chassiskleur is gegalvaniseerd. En daarnaast is achter sluitend een 2500 Kg Dhollandia laadklep met stalen platform geplaatst. Met een platformlengte van 2300 mm. De vloer van de oplegger is ook voorzien van een Piek certificaat en voldoet hiermee aan de stille geluidsnorm.

Isotherm Heiwo citytrailer voor Rentex Bolsward

Eerste Heiwo Citytrailer van 5 Citytrailers voor Rentex

een 2500 Kg Dhollandia laadklep met stalen platform

Ten behoeve van de laadklep zijn er twee accu’s gemonteerd in een roestvrijstalen kist met glijslede. De laadklep wordt bedient met een 2-knops afstandsbediening met krulsnoer. Daarnaast is er een stopcontact gemonteerd tegen de rechter zijwand van de Isotherm Heiwo Citytrailer. De licht geïsoleerde opbouw heeft een inwendige lengte van ruim 13.51 meter. En is ook voorzien van ingebouwde rails in de wanden en extra roestvrijstalen stootplaten. De profielen van de carrosserie van de Heiwo citytrailer zijn gespoten in de kleur wit. En het laadkleplatform is gespoten in de mooie groene Rentex kleur. Daarnaast is het geheel van de citytrailer voorzien van de nieuwe reclame belettering van Rentex door ZWF uit Bolsward.

Rentex

Rentex in Bolsward is één van de grootste zelfstandige wasserijen van Nederland. Het door Rentex beheerde en gereinigde textiel draagt ook bij aan comfort en hygiëne voor patiënten en bewoners van hun opdrachtgevers. Klantgericht en efficiënt werken is voor Rentex een vanzelfsprekendheid. Dit leidt daarnaast tot een optimale dienstverlening tegen minimale kosten. De productielocatie met een modern machinepark bestaat uit een totale oppervlakte van 17.000 m² waarbij alle textielgroepen onder één dak worden verwerkt. Hierdoor zijn de betrokken medewerkers als professionals in staat al uw wasgoed zeer efficiënt en met veel plezier te verwerken.

Heiwo Citytrailer

De prachtige Heiwo Citytrailer is in samenwerking met Bedrijfswagen Service Friesland en Heiwo Carrosseriebouw in Wolvega tot stand gekomen. Al met al een trailer waar Rentex hun bedrijfsnaam trots aan kan koppelen!

Bedrijfswagen Service Friesland en Heiwo wenst Rentex en de chauffeur veel veilige en efficiënte kilometers toe met de Heiwo citytrailer!

Heiwo citytrailer voor Rentex Floron