Nieuwe collega Roy de Vries

Graag willen wij u voorstellen aan onze nieuwe collega Roy

Nieuwe collega Roy de Vries zal samen met Heine de Vries het verkoopteam vormen binnen Bedrijfswagen Service Friesland

Nieuwe collega Roy: Mijn naam is Roy de Vries, ik ben 27 jaar oud en ben een geboren en getogen Bolswarder. Na 8 jaar actief te zijn geweest in de autobranche als verkoopadviseur was ik klaar voor een nieuwe stap in mijn carrière. Sinds 1 September ben ik officieel lid geworden van het leuke team van BSF. Samen met Heine de Vries zal ik het verkoopteam vormen binnen Bedrijfswagen Service Friesland.

Graag kom ik een keer langs om kennis met u te maken onder het genot van een kop koffie. Waarin ik u graag onze nieuwe generatie DAF trucks onder de aandacht breng. U kunt mij bereiken op

Nieuwe generatie DAF XF XG XG+-

Ik kijk uit naar een prettige samenwerking en hoop u snel te ontmoeten!

DAF trucks