GINAF X65250 CTSE voor Vloerenleggersbedrijf Kroezen Bolsward

Deze keer mochten wij een nieuwe GINAF afleveren op eigen honk zogezegd, in Bolsward. Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van een GINAF X65250 CTSE aan Vloerenleggersbedrijf Kroezen Bolsward. De GINAF X65250 CTSE betreft een mobiele speciecentrale.

De basis van dit voertuig is een DAF CF 480 FAD 8×4 bakwagen. Welke door GINAF is voorzien van een gestuurde 3e as, HPVS-vering en een EVS gestuurde achteras. Het voertuig was al eerder te bewonderen op de beurs in Hardenberg. Door zijn korte wielbasis kan het voertuig op allerlei moeilijk bereikbare plaatsen komen. De familie Kroezen heeft het voertuig zelf voorzien van een hulpframe en de overbouw verzorgt. Het resultaat mag er dan ook zijn. Een prachtige compacte machine!

GINAF X65250 CTSE voor Vloerenleggersbedrijf Kroezen Bolsward
Vloerenleggersbedrijf Kroezen is als enige in Nederland in het bezit van een Mobiele Speciecentrale. Een mobiele speciecentrale is een centrale, geïnstalleerd op een vrachtwagen, die volautomatisch vloerspecie aanmaakt en verpompt.

Cabine-interieur GINAF X65250 CTSE

Daarnaast is de kleurafwerking van het cabine-interieur voorzien van het warme Dark Sand. En hiernaast is de decoratie cabine-interieur kleur Black Rock. De chauffeur mag plaats nemen in een Luxury Air chauffeursstoel. Met voor hem een zwart soft grip-stuurwiel. Daarnaast bezit de GINAF X65250 CTSE een Automatische temperatuurregeling met Airco. En heeft de cabine een Glazen dakluik met handbediening.

Communicatie en rijmanagement

Er is in de GINAF X65250 CTSE een Universele Fleet Management Systeem Connector gebouwd. Daarnaast bezit de GINAF een Cruise Controle en een Driver Performance Assistent. Met voor de veiligheid en beveiliging een achteruitrijsignalering.

GINAF X65250 voor Vloerenleggersbedrijf Kroezen Bolsward

Aandrijflijn

De GINAF X6 is uitgevoerd met een MX-13 motor. En een milieuvriendelijke Euro 6 uitlaatemissie. Daarnaast bezit de GINAF X65250 CTSE een geautomatiseerde TraXon versnellingsbak met 12 versnellingen, handbediening en Full-versie. Met een Achterasverhouding van 3,46.

Vloerenleggersbedrijf Kroezen Bolsward VKB

Vloerenleggersbedrijf Kroezen Bolsward is gevestigd op de Wymerts 15 in Bolsward. En is gespecialiseerd in het leggen van cementdekvloeren. Het bedrijf is opgericht in het jaar 1990 door Harry Kroezen. Hij is toen begonnen met het aanbrengen van cementdekvloeren. Met behulp van een eigen ontwikkeld systeem dat volautomatisch vloerspecie aanmaakt en verpompt.

In het jaar 2005, na toetreding van zoon Arjen Kroezen, is het bedrijf overgegaan van een eenmanszaak naar een VOF met drie vennoten. Deze vennoten zijn Harry Kroezen, Ingrid Rinzema en zoon Arjen Kroezen. Ingrid Rinzema verzorgt al sinds de oprichting van het bedrijf de planning, administratie en de boekhouding.

Mobiele Speciecentrale

Vloerenleggersbedrijf Kroezen is als enige in Nederland in het bezit van een Mobiele Speciecentrale. Een mobiele speciecentrale is een centrale, geïnstalleerd op een vrachtwagen, die volautomatisch vloerspecie aanmaakt en verpompt. Onze mobiele speciecentrale is uniek in Nederland, omdat wij als enige watertanken aan boord hebben. Wij hebben dus geen wateraansluiting nodig! Daarnaast is onze mobiele speciecentrale zeer compact. De afstand van de voorbumper tot de achterkant van onze auto is maar 10,30 meter, terwijl wij wel in staat zijn om 19 m3 materiaal mee te nemen! Ook de snelheid waarmee onze mobiele speciecentrale specie verpompt is uniek in Nederland. Wij verpompen de specie tot wel 10 m3 per uur.

Een mobiele speciecentrale is een centrale, geïnstalleerd op een vrachtwagen, die volautomatisch vloerspecie aanmaakt en verpompt. Onze mobiele speciecentrale is uniek in Nederland, omdat wij als enige watertanken aan boord hebben

Zo kunnen er vele verschillende vloeren door Vloerenleggersbedrijf Kroezen worden aangelegd. Waarover u veel informatie kunt vinden op hun website. En uiteraard kan de familie u hier zelf persoonlijk over inlichten.

GINAF X65250 CTSE

Aan dit mooie familie bedrijf mogen wij een nieuwe GINAF X65250 CTSE toevoegen!

Bedrijfswagen Service Friesland wenst Vloerenleggersbedrijf Kroezen en de chauffeur veel succes en veilige kilometers.

Gerelateerde artikelen

GINAF X65250 Vloerenleggersbedrijf Kroezen Bolsward