GINAF X6 4446 TS – 6e Euro 6 voor de Waard

In de afgelopen tijd mochten wij 5 GINAF-trucks in verschillende uitvoeringen afleveren aan De Waard. Bedrijfswagen Service Friesland mocht nu de sleutels overhandigen van de 6e Euro 6 aan de Waard Transport in Sneek. Een GINAF X6 4446 TS,

GINAF X6 4446 TS - 6e Euro 6 voor de Waard
GINAF X6 4446 TS – 6e Euro 6 voor de Waard

GINAF X6 4446 TS

De GINAF X6 4446 TS vier Asser is voorzien van drie sturende assen. Waar door het voertuig uiterst wendbaar is. De aandrijving is standaard altijd op de achterste drie assen. Waarnaast de vooras kan worden bij geschakeld. De voorste as is voorzien van vier paraboolveren en vier luchtbalgen. De drie achterassen zijn hydraulisch geveerd met het GINAF HPVS veersysteem. Dit systeem heeft standaard geïntegreerde rol stabilisatie en maakt een waterpas dwars regeling mogelijk voor stabieler kippen. De besturing van de achterste, in wide-spread opstelling geplaatste achteras is snelheid afhankelijk. Vanaf een ingestelde snelheid is deze as star, wat zorgt voor een voorspelbaar weggedrag onder extreme situaties.

X6 4446 TS 6e Euro 6 voor de Waard

Dual modesoftware

De GINAF is voorzien van de PACCAR MX-13 krachtbron met 510 pk. In combinatie met de ZF AS Tronic 16- versnellingsbak met speciale GINAF Off-Road software. Deze zogenaamde Dual Modesoftware biedt de chauffeur de keuze uit een weg- en een terrein modus. In de terrein modus wordt er aanzienlijk sneller en bij hogere toerentallen geschakeld. De bediening van alle rijd-functies, inclusief alle sperren en de inschakeling van de vooras vindt plaats op een overzichtelijke display. De GINAF X6 4446 TS is voorzien van een eigen weeginstallatie waar door de chauffeur altijd inzicht heeft in de beladingsgraad van het voertuig.

Camera’s

Voor de GINAF X6 4446 TS koos De Waard voor een geïsoleerde HVVA-kipper opbouw met een inhoud van 22 kuub. Hydraulisch bediende milieukleppen zorgen voor een veilige afgedekte lading. Uit veiligheidsoogpunt werden er camera’s gemonteerd in de dode hoek achter op het voertuig. En een exemplaar dat zicht geeft in de laadbak. Die laatste camera zorgt ervoor dat de chauffeur vanuit zijn veilige en comfortabele cabine toezicht kan houden op het laden, zonder geklauter.

De Waard

Met 2 werkmaatschappijen is De Waard actief op het gebied van Grond-, Weg- en Waterbouw en Transport & Overslag. Dit realiseert De Waard vanuit de vestigingen in Sneek, Zeewolde en Meppel.

De Waard Transport en Overslag

De Waard Grondverzet is actief op de markt van de grond-, weg- en waterbouw sector in het noorden en midden van Nederland. Oorspronkelijk opererend vanuit het centraal gelegen Zeewolde in de provincie Flevoland. In verband met de uitbreiding van de werkzaamheden hierbij met vestigingen in Meppel en Sneek. De Waard realiseert projecten voor overheden, bouwondernemingen en projectontwikkelaars op basis van een goed vertrouwen en deskundige inzet van het personeel. Zij kunnen de werkzaamheden compleet uitvoeren van initiatief tot de beheers fase.

Transport & Overslag

GINAF X6  6e Euro 6 voor de Waard

De Waard Transport & Overslag houdt zich bezig met de transportwerkzaamheden over het land en water in de infra en bouwsector. Hiernaast verzorgen ze met overslagmachines de los werkzaamheden van schepen met transportbanden en trechters. Ze zijn met hun mensen en materieel actief in geheel Nederland. En beschikken over een modern machinepark zo dat ze voldoen aan de laatste milieukundige eisen. In Meppel beschikken ze over een op- en overslag locatie waar ze diverse bouwstoffen verhandelen en opslaan. Met de stenentrailers transporteren ze prefab-betonelementen en straatstenen voor bouw- en infrasector naar de bouwlocaties vanaf de fabriek.

GINAF X6 4446 TS 6e Euro 6 voor de Waard

Het is prachtig mooi dat Bedrijfswagen Service Friesland nu de GINAF X6 4446 TS, de 6e Euro 6 aan De Waard mocht afleveren. Een schitterende toevoeging aan het grote bedrijf van De Waard Transport en Overslag!

Bedrijfswagen Service Friesland wenst De Waard en de chauffeur veel succes en veilige kilometers met de nieuwe GINAF X6 4446 TS Euro 6!

2e XF 450 FT Euro 6 voor VBB Transport

GINAF X6 4446 TS 6e Euro 6 voor de Waard Afgeleverd door Bedrijfswagen Service Friesland