Gebruikte XF voor Bloementeelthandel Munster

Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van een gebruikte XF aan Bloementeelthandel Munster in Wieringerwerf. Het betreft een DAF XF 460 Space Cab.

Gebruikte XF voor Bloementeelhandel Munster in Wieringerwerf

Gebruikte XF

De gebruikte XF is uitgevoerd met een 12,9 liter PACCAR MX-13 motor. Met een AS Tronic versnellingsbak. En ook een MX-motorrem. De motorrem welke mede zorgt voor een zeer laag brandstofverbruik. En daarnaast hoge prestaties. De DAF XF staat bekend met de perfecte maatstaf voor lange afstanden. Een XF welke ook perfect past bij Bloementeelthandel Munster.

Comfort

Gebruikte XF

In de zeer ruime cabine van de XF mag de chauffeur plaats nemen in een Luxury Air chauffeursstoel. De chauffeursstoel is uitgevoerd met een tweetraps stoelverwarming. Daarnaast heeft de gebruikte DAF XF een automatische temperatuurregeling met standverwarming. De cabine heeft grote zijruiten uit één stuk. En heeft ook 535 liter aan opbergruimten. Voor de veiligheid is de DAF XF beschermt met het unieke DAF Night Lock. Dat doeltreffend beschermt tegen inbraak en beroving.

Ergonomisch

DAF XF 460 Space Cab voor Bloementeelthandel Munster

Bediening en ergonomie zijn in de gebruikte XF ook van hoog niveau. De rijpositie is optimaal achter het verstelbare, multifunctionele stuurwiel. Het dashboard van de DAF XF 460 Space Cab is ook volledig rondom de chauffeur ontworpen. Met optimaal zicht op de instrumenten, en alle bedieningselementen ook onder handbereik. Alle knoppen, hendels en instrumenten zitten ook precies op de juiste plaats. Hetzelfde geldt voor bekerhouders en opbergvakken. Voor ontspannen en veilig rijden.

Bloementeelthandel Munster gaat vanaf nu met de complete gebruikte DAF XF 460 Space Cab zijn handel vervoeren. Een zeer mooie XF op het wegennet!

Bedrijfswagen Service Friesland wenst bloementeelthandel Munster veel succes en veilige kilometers toe!

DAF XF 460 voor Bloementeelthandel Munster