Gebruikte XF voor Bloementeelthandel Munster

Vandaag mocht Bedrijfswagen Service Friesland de sleutels overhandigen van een gebruikte DAF XF 460 Space Cab aan Bloementeelthandel Munster in Wieringerwerf.

DAF XF 460 Space Cab voor Bloementeelhandel Munster in Wieringerwerf

Gebruikte XF

De gebruikte XF is uitgevoerd met een 12,9 liter PACCAR MX-13 motor. Met een AS Tronic versnellingsbak en een MX-motorrem. De motorrem welke mede zorgt voor een zeer laag brandstofverbruik en hoge prestaties. Hier naast staat de DAF XF bekend met de perfecte maatstaf voor lange afstanden. Een XF welke perfect past bij Bloementeelthandel Munster.

Comfort

DAF XF 460

De gebruikte DAF XF heeft een automatische temperatuurregeling met standverwarming. In de zeer ruime cabine van de XF mag de chauffeur plaats nemen in een Luxury Air chauffeursstoel met een tweetraps stoelverwarming. De cabine heeft grote zijruiten uit één stuk en heeft 535 liter aan opbergruimten. Voor de veiligheid is de DAF XF beschermt met het unieke DAF Night Lock. Dat doeltreffend beschermt tegen inbraak en beroving.

Ergonomisch

DAF XF 460 voor Bloementeelthandel Munster

Bediening en ergonomie zijn in de gebruikte XF van hoog niveau. De rijpositie is optimaal achter het verstelbare, multifunctionele stuurwiel. Het dashboard van de DAF XF 460 Space Cab is volledig rondom de chauffeur ontworpen. Met optimaal zicht op de instrumenten, en alle bedieningselementen onder handbereik. Alle knoppen, hendels en instrumenten zitten precies op de juiste plaats. Hetzelfde geldt voor bekerhouders en opbergvakken. Voor ontspannen en veilig rijden.

Bloementeelthandel Munster gaat vanaf nu met de mooie complete gebruikte DAF XF 460 Space Cab zijn handel vervoeren.

Bedrijfswagen Service Friesland wenst bloementeelthandel Munster veel succes en veilige kilometers toe!

DAF XF 460 voor Bloementeelthandel Munster