Gebruikte XF 480 FT AWA Trans

AWA Trans gaat voor First Choice gebruikte XF 480!

Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van een gebruikte XF 480 FT aan AWA Trans in Duiven. Het betreft een DAF XF 480 FT 4×2 Super Space Cab voorzien van vele opties waaronder: Alcoa Brushed 32mm, 2 luxe lucht geveerde stoelen, televisie en truck navigatie.

Gebruikte XF 480 AWA Trans

Gebruikte XF 480 FT

De XF 480 FT is uitgevoerd met een aerodynamische vaste dak spoiler, fenders en Sideskirts. Wat het brandstofverbruik ten goede komt!

Communicatie en rijmanagement

In de lange afstandstruck is een Fleet managementsysteem connector ingebouwd samen met het DAF Connect wagenparksysteem. Daarnaast heeft de DAF XF 480 FT een Adaptive cruise controle met FCW en AEBS-3. En een Driver Performance Assistent om de chauffeur optimaal te laten rijden!

Voor de veiligheid en beveiliging is de XF voorzien van een Lane Departure Warning System, Voertuigstabiliteitsregeling (VSC). En een SCM-beveiligingssysteem tegen diefstal.

Aandrijflijn

Als aandrijflijn heeft de ruime DAF trekker een MX-13 motor. En een geautomatiseerde TraXon versnellingsbak.

De DAF XF 480 FT 4×2 Super Space Cab is een prachtige verschijning en een mooie toevoeging op het wegennet.

Bedrijfswagen Service Friesland wenst AWA Trans veel succes en veilige kilometers toe!

Heeft u net een vrachtwagen te kort binnen uw wagenpark?

BSF zorgt voor een DAF truck op maat!

De veelzijdige DAF CF - een DAF truck op maat bij Bedrijfswagen Service Friesland

Wanneer u net een vrachtwagen te kort heeft binnen uw wagenpark zijn er twee mogelijkheden. Of u huurt tijdelijk een DAF vrachtwagen bij Bedrijfswagen Service Friesland. Maar wanneer de truck toch blijvend nodig is dan kunt u beter een gebruikte DAF truck op maat kopen. Deze zijn snel leverbaar, en kan worden klaar gemaakt in de bedrijfskleuren van uw transportbedrijf. Dus mocht u snel een DAF truck nodig hebben dan vertellen wij u graag alles over onze gebruikte DAF trucks, zoals dat de gebruikte DAF trucks onder de 5 jaar oud zijn en onder de 500.000 kilometer. Plus als voordelen dat de kosten van een jong gebruikte DAF truck veel lager zijn!

Gerelateerde artikelen

Awa Trans kiest voor First Choice DAF XF 480