Gebruikte XF 480 FT AWA Trans

AWA Trans gaat voor First Choice gebruikte XF 480!

Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van een First Choice gebruikte XF 480 FT aan AWA Trans in Duiven. Het betreft een DAF XF 480 FT 4×2 Super Space Cab voorzien van vele opties waaronder: Alcoa Brushed 32mm, 2 luxe lucht geveerde stoelen, televisie en truck navigatie.

Gebruikte XF 480 AWA Trans

Gebruikte XF 480 FT

De XF 480 is uitgevoerd met een aerodynamische vaste dak spoiler, fenders en Sideskirts. Wat het brandstofverbruik ten goede komt!

Communicatie en rijmanagement

In de lange afstandstruck is een Fleet managementsysteem connector ingebouwd samen met het DAF Connect wagenparksysteem. Daarnaast heeft de gebruikte XF 480 een Adaptive cruise controle met FCW en AEBS-3. En een Driver Performance Assistent om de chauffeur optimaal te laten rijden!

Voor de veiligheid en beveiliging is de XF 480 voorzien van een Lane Departure Warning System, Voertuigstabiliteitsregeling (VSC). En een SCM-beveiligingssysteem tegen diefstal.

Aandrijflijn

Als aandrijflijn heeft de ruime DAF trekker een MX-13 motor. En een geautomatiseerde TraXon versnellingsbak.

De gebruikte XF 480 4×2 Super Space Cab is een prachtige verschijning en een mooie toevoeging op het wegennet.

Bedrijfswagen Service Friesland wenst AWA Trans veel succes en veilige kilometers toe!

Gerelateerde artikelen

Heeft u net een vrachtwagen te kort binnen uw wagenpark?

BSF zorgt voor een DAF truck op maat!

De veelzijdige DAF CF - een DAF truck op maat bij Bedrijfswagen Service Friesland

Heeft u als transportbedrijf nu ook net een vrachtwagen te kort binnen uw wagenpark. Maar zijn de kosten voor een nieuwe DAF truck voor u nu te hoog? Bel dan Bedrijfswagen Service Friesland voor een gebruikte DAF truck naar uw wens! De DAF truck wordt geheel op maat gemaakt en hiernaast in uw bedrijfskleur! Of vraag vrijblijvend informatie via onderstaand contactformulier. Waarna wij zo snel mogelijk contact met u opnemen! Graag tot ziens bij Bedrijfswagen Service Friesland, waar Service voorop staat!

Offerte aanvraag voertuig

Ik ga akkoord en geef toestemming om de door mij ingevoerde gegevens te verwerken conform de privacyverklaring

Awa Trans kiest voor First Choice DAF XF 480