Gebruikte XF 460 voor Runia Transport

Runia Transport zag wederom de voordelen van een Gebruikte DAF XF. Waardoor Bedrijfswagen Service Friesland de sleutels mocht overhandigen van een gebruikte DAF XF 460 Space Cab aan Runia Transport uit Nijemirdum. De DAF XF 460 is uitgevoerd met een 12,9 liter PACCAR MX-13 motor. Met uiteraard een AS Tronic versnellingsbak met MX-motorrem welke mede zorgt voor een zeer laag brandstofverbruik en hoge prestaties.

Gebruikte DAF XF voor Runia Transport
DAF XF 460 Space Cab

Gebruikte XF 460

De DAF XF staat bekend als de perfecte maatstaf voor de lange afstanden. En dus een DAF-trekker welke perfect past bij het internationale transportbedrijf Runia!

Comfort

De cabine van de gebruikte XF 460 Space Cab heeft een leefruimte van 12,6 m3 en een stahoogte van 2,25 meter. De chauffeur heeft een Luxury air chauffeursstoel met een tweetraps stoelverwarming. Hiernaast bezit de XF een stand verwarming en een automatische temperatuurregeling (ATC). De DAF XF heeft ruim 535 liter aan opbergruimten en een koellade van 42 liter. De cabine heeft grote zijruiten uit één stuk. En voor de veiligheid is de gebruikte XF beschermt met het unieke DAF Night Lock. Dat doeltreffend beschermd tegen inbraak en beroving.

DAF XF voor Runia Transport

Laadvermogen

Voor het lange afstandstransport welke Runia Transport dagelijks rijdt, zijn een hoog laadvermogen en ontspannen rijgenot bepalende factoren. De gebruikte XF 460 biedt het allebei. Dankzij het lichte chassis en de achteras is veel gewicht bespaard. De asophanging en besturing dragen bij aan een hoog rijcomfort, net als de cabineophanging. De DAF XF 460 Space Cab is een genot om mee te rijden.

Runia Transport, al jarenlang een begrip in het transport!

Runia Transport is gevestigd in Nijemirdum. Voor de oprichting van het transportbedrijf Runia moeten we heel wat jaren terug in de tijd, sinds 1966 is Runia een begrip in de transportwereld. Met de overname van een groot gedeelte van transportbedrijf de Vries in 2005, heeft Runia de activiteiten in het industriële transport uitgebreid.

Runia Transport is een internationaal transportbedrijf welke zich profileert in de los gestorte agrarische producten en stukgoederen. Runia is een familiebedrijf welke onder leiding staat van mevrouw Martzen Runia.

En tegen het einde van 2018 heeft Runia er weer een mooie gebruikte XF 460 bij. Een truck waar je trots op kan zijn op het internationale wegennet!

Bedrijfswagen Service Friesland wenst Runia Transport en de chauffeur veel succes en veilige kilometers toe!

Gebruikte-DAF-XF-440-Space-Cab-voor Runia-Transport