Gebruikte DAF XF Super Space Cab voor Bangma Transport

Bangma Transport kiest wederom voor een DAF XF!

Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van een gebruikte DAF XF Super Space Cab aan Bangma Transport in Workum. Het betreft een DAF XF 480 FT 4×2 Super Space Cab. BSF mocht eerder een DAF XF afleveren aan Bangma Transport, waardoor de keuze niet moeilijk was om weer voor de DAF XF te kiezen. Met een krachtige PACCAR-motor, een TraXon versnellingsbak en Ultra efficiënte achterassen geeft de DAF XF ook maximale transportefficiency. Hiernaast is de gebruikte DAF XF op maat gemaakt met een schitterend uiterlijk!

Gebruikte DAF XF Super Space Cab 4x2 voor Bangma Transport

Exterieur Gebruikte DAF XF Super Space Cab

De DAF XF is uitgevoerd met een lucht-geveerde cabineophanging met Super Space Cab. Met hierop 3 werklampen, 5 top lampen en Skylights gebouwd.

Aerodynamica

Daarnaast is de gebruikte XF uitgevoerd met het Aero pakket. Deze extra optie geeft als voordelen dat de afgeronde hoeken en openingen in de hoekspoilers en koplampeenheden de luchtstroom langs de zijden van de cabine leiden. En om vervuiling van de zijruiten, de portiergrepen en het gedeelte eronder te voorkomen.

Om de Aerodynamische eigenschappen verder te verbeteren en bij te dragen aan een laag brandstofverbruik, biedt het Aero pakket een vaste, aerodynamisch gevormde opbouw op de achterzijde van het cabinedak voor een ideale stroomlijn van de cabine het trailer dak. Met praktische Fenders die de ruimte tussen de cabine en oplegger afdichten. De Fender aan de linkerzijde is scharnierend om toegang te verschaffen tot het bordes. En stijlvolle Sideskirts die perfect over de wielkuip aan de voorzijde passen. De Sideskirts hebben geïntegreerde antislip opstaptreden voor het bordes aan de linkerzijde en zijmarkeringsverlichting aan beide zijden.

Gebruikte DAF XF Super Space Cab voor Bangma Transport

Cabine interieur

Het cabine interieur heeft als kleurafwerking Dark Sand. Met als decoratie kleuren Piano Black. Daarnaast is de gebruikte DAF XF Super Space Cab uitgevoerd met een Automatische temperatuurregeling en Airco en Standverwarming met Restwarmtepomp en Timer.

Communicatie en rijmanagement

In de DAF XF 480 is een Fleet Management Connector Systeem ingebouwd met het DAF Connect. Hiernaast is aan de voorzijde een Applicatieconnector ingebouwd zodat de chauffeur de DAF Connect App kan downloaden met zijn mobiel. De beschikbare app is rechtstreeks gekoppeld aan de Eco SCORE CARD en geeft aan wat de chauffeur kan doen om nog zuiniger te rijden. Daarnaast is de gebruikte DAF XF in het bezit van een Adaptive Cruise Control met FCW en AEBS. En een Driver Performance Assistent.

Aandrijflijn

Er zit zit een krachtige MX-13 motor in de gebruikte DAF XF 480 FT 4×2 Super Space Cab . Met een Automatische TraXon versnellingsbak met 12 versnellingen, en is Full Versie.

Bangma Transport

Wij zijn Sybren en Gerard Bangma. Twee broers die in 2017 Bangma Transport hebben opgericht. Doordat we zijn opgegroeid tussen de vrachtwagens en het wegtransport is er een bepaalde passie ontstaan voor deze sector. Gerard neemt hierin vooral het administratieve gedeelte voor z’n rekening. Sybren vooral het operationele deel. Een representatieve uitstraling en korte lijntjes staan bij ons hoog in het vaandel, uiteindelijk zijn wij uw visitekaartje. Wanneer wij uw interesse hebben gewekt dan kunt u contact met ons opnemen.

Heeft u een vraag over hoe u op de beste manier uw producten kan laten vervoeren door geheel Europa? Bangma Transport kijkt graag met u mee en probeert een passende oplossing te vinden. No nonsens en korte lijntjes.

BSF mocht een prachtige DAF XF 480 FT 4×2 Super Space Cab toevoegen aan het wagenpark van Bangma Transport. De DAF XF is een prachtig visitekaartje op het wegennet waar zij zeker trots op mogen zijn!

Bedrijfswagen Service Friesland wenst Bangma Transport en de chauffeur veel succes en veilige kilometers toe!

Gerelateerde artikelen

Gebruikte DAF XF Super Space Cab voor Bangma Transport