Gebruikte DAF XF 480 FT Super Space Cab voor Van Meurs

Bedrijfswagen Service Friesland mocht een bijzonder mooi jong gebruikte DAF XF 480 FT afleveren aan Harry van Meurs. Hij is sinds kort begonnen met zijn transportbedrijf. Van Meurs start met deze prachtige DAF XF welke is uitgevoerd met een PACCAR MX-13 motor. De perfecte DAF voor de lange afstanden!

Gebruikte DAF XF 480 voor Van Meurs

Cabine exterieur DAF XF 480 FT 4×2

De XF 480 is uitgevoerd met een lucht geveerde cabineophanging met een zeer ruime Super Space Cab. En een aerodynamische dakspoiler en fenders. Daarnaast is de XF uitgevoerd met Side-Skirts en Skylights. De kleur op de XF-cabine is de prachtige Jamaica Bleu metallic. Met de prachtige bestickering is dit een DAF waarin Van Meurs Transport bijzonder mooi opvalt!

Cabine interieur gebruikte DAF XF 480

Het Cabine interieur is uitgevoerd in de ‘Exclusieve’ uitvoering van DAF. Met onder meer lederen stoelen in twee kleuren en met fraaie stiksels. Verder is de DAF voorzien van alle denkbare luxe en opties. En voor de lange ritten een comfortabel bed en een heerlijke automatische klimaatregeling met stand verwarming en restwarmtepomp plus timer.

Communicatie en rijmanagement

Voor de communicatie is de jong gebruikte DAF XF 480 FT in het bezit van een Truck Phone met het luxe 6x luidsprekersysteem. Verder is de DAF voorzien van alle denkbare luxe en opties. Waaronder het ACC-systeem vooral een prachtige uitvinding is. Het haalt veel stress weg en samen met Predictive Cruise Control is het een erg groot comfort. Met daarnaast een Driver Performance Control om van Meurs optimaal te kunnen laten rijden.

Voor de veiligheid en beveiliging heeft de DAF XF 480 een DAF Night Lock. Een Lane Departure Warning-system en een Voertuig Stabiliteit Regeling (VSC). Voor de omstanders heeft de XF een achteruit Signalering. Met voor de beveiliging een SCM-alarm systeem.

Aandrijflijn

De DAF XF 480 FT 4×2 rijdt krachtig vooruit met een MX-13 motor en een soepele automatische TraXon versnellingsbak. Met 12 versnellingen.

Wij feliciteren Harry Meurs maar wat graag, en wensen van Meurs Transport veel succes en veilige kilometers toe!

Bedrijfswagen Service Friesland BV

Heeft u ook belangstelling voor een
jong gebruikte DAF XF of een Nieuwe DAF XF?

Jong gebruikte DAF XF 480 voor Van Meurs