Gebruikte DAF XF 480 SSC voor Visser Transporten

Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van een gebruikte DAF XF 480 SSC aan Visser Transporten in Bolsward.

Gebruikte DAF XF 480 Super Space Cab voor Visser Transporten Bolsward

Cabine exterieur DAF XF 480 FT 4×2

De cabine-ophanging is lucht geveerd. Met een vaste dakspoiler voor de ruime Super Space Cab. Met hierop duidelijk verlichte Skylights. Aerodynamische Sideskirts en Fenders.

Cabine interieur

Wanneer de chauffeur plaats neemt in de ruime DAF XF 480 zit hij meteen al comfortabel in de Luxury Air chauffeursstoel. Door onze monteurs is de software aangepast en is een Stand airco in het cabine dak gebouwd. Daarnaast is er een 220 volt omvormer gemonteerd.

Communicatie en rijmanagement

DAF XF 480 FT 4x2

De gebruikte DAF XF 480 SSC is in het bezit van een Adaptive Cruise Control met FCW en AEBS-3. En een Driver Performance assistent welke functioneert als een persoonlijke coach die de chauffeur begeleidt om de kostenbesparingsmogelijkheden van het voertuig optimaal te benutten. Voor de totale bedrijfskosten is niet alleen het brandstofverbruik bepalend. Slijtage van de remmen is daarbij ook een belangrijke factor. De directe invloed van de chauffeur hierop wordt nauwkeurig bewaakt door de Driver Performance Assistant. Het Lane Departure Warning System en de Voertuigstabiliteitsregeling (VSC) draagt mede zorg voor een veilig voertuig.

Remsysteem

Als remsysteem heeft de gebruikte DAF XF 480 SSC een Remprestatiebewaking en een MX Engine Brake.

Al met al heeft Visser Transporten Bolsward een zeer complete luxe used truck DAF XF 480 FT 4×2 Super Space Cab. De DAF XF waar Visser Transporten Bolsward mee rijdt is een waar visitekaartje in heel Europa!

Bedrijfswagen Service Friesland wenst Visser Transporten Bolsward en de chauffeur veel succes en veilige kilometers toe!

Nieuwe DAF CF XFcf en xfnieuwe daf cf  - Meest  veelzijdige truckNieuwe DAF CF - Met de meest ideale lag instap
Gebruikte DAF XF 480 FT 4x2 Super Space Cab voor Visser Transporten Bolsward