Gebruikte DAF XF 460 voor M Postma Transport

Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van een gebruikte DAF XF 460 Super Space Cab aan M Postma Transport in Leeuwarden.

Gebruikte DAF XF 460 voor M Postma Transport

Gebruikte DAF XF 460 FT Super Space Cab

De DAF XF 460 FT Super Space Cab is uitgevoerd met een 12,9 liter PACCAR MX-13 motor. De DAF XF heeft een imposant front. Een karakteristieke rode grille welke in de herkenbare rode kleur van M Postma Transport is gespoten. Boven de grille is ruimte waar door het logo van M Postma Transport duidelijk zichtbaar naar voren komt.

Comfort

De cabine van XF 460 FT voor M Postma Transportde DAF XF 460 heeft een leefruimte van 12,6 m3 en een stahoogte van 2,25 meter. De chauffeur heeft een Luxury air chauffeursstoel met tweetraps stoelverwarming. Een stand verwarming en een automatische temperatuurregeling (ATC). En ruim 535 liter aan opbergruimten en een koellade van 42 liter. De cabine heeft grote zijruiten uit één stuk. En het unieke DAF Night Lock dat doeltreffend beschermd tegen inbraak en beroving.

LaadvermogenDe DAF trucks door BSF Trucks geleverd aan M Postma Transport

Voor het lange afstandstransport welke M Postma Transport dagelijks rijd zijn een hoog laadvermogen en ontspannen rijgenot bepalende factoren. De DAF XF 460 biedt het allebei. Dankzij het lichte chassis en de achteras is veel gewicht bespaard. Zonder concessies te doen aan stijfheid en duurzaamheid. De asophanging en de besturing dragen bij aan een hoog rijcomfort, net als de cabineophanging. De DAF XF 460 is een genot om mee te rijden.

Wij zijn dankbaar dat M Postma Transport uit Leeuwarden BSF weer heeft weten te vinden. Bedrijfswagen Service Friesland wenst M Postma Transport veel succes en veilige kilometers toe!

Gebruikte DAF XF 460 FT voor M Postma Transport