Gebruikte DAF XF 105 voor Willem Baron Transport

Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van deze gebruikte DAF XF 105 aan Willem Baron Transport.

jong gebruikte DAF XF 105 voor Willem Baron Transport

Gebruikte DAF XF 105

Deze gebruikte DAF XF 105  low deck trekker is technisch klaar gemaakt in de werkplaats bij Bedrijfswagen Service Friesland. Willem Baron Transport is zeer content met de uitvoering van deze gebruikte XF 105.

De DAF XF 105 een genot om in te rijden

De DAF XF 105 een formidabele truck voor de chauffeur en de best denkbare transportoplossing voor de vervoerder. Efficiënt, betrouwbaar en duurzaam. En een genot om in te rijden. Met een accuraat stuurgedrag voor een goed gevoel met de weg. Met een elektronisch geregeld remsysteem met schijven rondom en Brake Assist voor een optimale remwerking. En met een keur aan andere veiligheid verhogende voorzieningen.

Met een van de grootste cabines in zijn klasse koppelt de XF 105 een ongekend comfort voor de chauffeur. Aan een optimaal rendement voor de transportondernemer.

De DAF XF 105 Space Cab is in de huiskleur van Willem Baron Transport gespoten door de bedrijfswagen spuiterij ESA Marum.

Bedrijfswagen Service Friesland wenst Willem Baron Transport veel succes en veilige kilometers met de jong gebruikte DAF XF 105!