Gebruikte DAF trucks

Wilt u een jong gebruikte DAF truck kopen? De First Choice gebruikte DAF trucks zijn allemaal onder de 5 jaar oud en zijn onder de 500.000 kilometer. Daarnaast zijn de DAF trucks klaar voor gebruik. Of u nu een DAF XF, DAF CF of belangstelling heeft voor een gebruikte DAFLF. Daarnaast wordt uw DAF truck geheel op maat gemaakt. Maak vrijblijvend een afspraak, en Bedrijfswagen Service Friesland vindt een DAF truck op maat voor u

First Choice gebruikte DAF trucks

Jong gebruikte DAF trucks first choice label

Deze DAF trucks zijn exclusief aangeboden door de DAF dealers in Europa.

First Choice trucks voldoen aan de volgende eisen:

  • De gebruikte DAF trucks zijn allemaal onder de vijf jaar oud
  • En zijn allemaal onder de 500.000 kilometer
  • Compleet nagekeken, van binnen en van buiten
  • En klaar voor gebruik

Elke First Choice DAF truck heeft zes maanden garantie op de aandrijflijn. Oftewel First Choice Care.

Gebruikte DAF truck op maat

First Choice gebruikte DAF trucks, of u nu een DAF XF,DAF CF of belangstelling heeft voor een DAF LF.

Bedrijfswagen Service Friesland heeft de sleutels mogen overhandigen van de onderstaande prachtige jong gebruikte DAF XF 460 FT 4×2 Super Space Cab, een DAF naar ieders hart. De XF is een truck waarin iedere chauffeur zich bijzonder welkom voelt vanwege de ruime cabine. En omdat de XF aan alle eisen en wensen van de chauffeur voldoet. Daarnaast het feit dat DAF Trucks een zeer dicht Europees dealernetwerk heeft. Wat onze klant zeer goed uit komt. En dit is voor ons ook belangrijk, dat de klant zich gesteund en thuis voelt bij Bedrijfswagen Service Friesland. En daarnaast een zeer effectief Servicenetwerk!

Ook mochten wij de sleutels overhandigen van een prachtige gebruikte DAF CF 460 FT.  De DAF- trekker is een CF Sleeper Cab jong gebruikt, met een lage kilometerstand. Welke wij soms op voorraad hebben. En na een opdracht van een klant kunnen gaan zoeken.

Daarnaast mocht Bedrijfswagen Service Friesland de sleutels overhandigen van een schitterende gebruikte DAF XF 480 SSC. De DAF XF 480 FT 4×2 Super Space Cab is een zeer complete luxe Used truck. Wederom op maat gemaakt en een waar visitekaartje in heel Europa!

Afgeleverde First Choice DAF trucks!

DAF-XF-XG-and-XG⁺ Award International Truck Of The Year

Deze klanten gingen u voor met een prachtig mooie gebruikte DAF truck. Gespoten in de bedrijfskleuren, en geheel op maat gemaakt!

Wilt u ook een jong gebruikte DAF kopen?

Neem dan contact op met Bedrijfswagen Service Friesland. En vraag vrijblijvend via onderstaand formulier een offerte aan van een gebruikte DAF truck naar uw wens! Daarna nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

Offerte aanvraag voertuig

Ik ga akkoord en geef toestemming om de door mij ingevoerde gegevens te verwerken conform de privacyverklaring