Gebruikte CF 440 Sleeper Cab voor Sonac

Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van een First Choice gebruikte CF 440 Sleeper Cab aan Sonac in Burgum. Het betreft een DAF CF 440 FT 4×2. De DAF CF is opgebouwd door Bedrijfswagen Service Friesland met hydrauliek en een bulk compressor. Hiermee kan Sonac in Burgum de trailers laden en lossen op het terrein. De veelzijdige DAF CF is breed inzetbaar en een aanwinst voor Sonac in Burgum.

Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van een First Choice gebruikte DAF CF 440 Sleeper Cab aan Sonac in Burgum.

Gebruikte DAF CF Sleeper Cab

De DAF CF 440 is uitgevoerd met een mechanische cabine ophanging met een Sleeper Cab. Waarop drie werklampen zijn gemonteerd voor een goede zichtbaarheid.

Interieur

De kleurafwerking van het interieur is Dark Sand, met als decoratie kleur Piano Black. De chauffeur mag plaats nemen in een Comfort Air chauffeursstoel. Daarnaast heeft de gebruikte CF 440 een Automatische Temperatuurregeling met Airco.

Communicatie en rijmanagement

In de DAF CF is een Fleet Management Connector gebouwd. Met voor de chauffeur een Driver Performance Assistent om het rijden te optimaliseren. Hiernaast zijn Antennes opgebouwd voor AM/FM, 2x GSM en een gps-antenne, zodat de DAF CF gevolgd kan worden in zijn route.

Veiligheid en beveiliging

Gebruikte CF 440 Sleeper Cab voor Sonac

Voor de veiligheid van de chauffeur bezit is de gebruikte DAF CF 440 voorzien van een Driver Performance Assistent. En een Voertuigstabiliteitsregeling (VSC).

Aandrijflijn

Daarnaast is de DAF CF 440 FT uitgevoerd met een sterke MX-11 motor. Met een Euro 6 uitlaatemissie voor het milieu. En een Geautomatiseerde TraXon versnellingsbak met 12 versnellingen. Met een Achterasverhouding van 2,79.

Bedrijfswagen Service Friesland heeft een mooie gebruikte DAF CF 440 mogen toevoegen aan het wagenpark van Sonac. Wij wensen Sonac en de chauffeur veel succes toe!

Gerelateerde artikelen

Gebruikte DAF CF 440 FT 4x2 Sleeper-Cab-voor-Sonac