First Choice DAF XF 480 FT SSC voor Van Meurs Transport

Van Meurs Transport kiest weer voor een First Choice DAF XF 480

First Choice DAF XF 480 FT SSC voor Van Meurs Transport

Verleden jaar 2020 mocht Bedrijfswagen Service Friesland Van Meurs Transport in Harlingen als klant begroeten. Van Meurs koos in 2020 voor een op maat gemaakte First Choice DAF XF. Deze DAF beviel zo goed dat Bedrijfswagen Service Friesland nu weer de sleutels mocht overhandigen van een First Choice DAF XF 480 aan Van Meurs Transport in Harlingen. Op de voorpagina van de website van Van Meurs staat de DAF XF 480 welke wij in 2020 hebben afgeleverd in de schitterende bedrijfskleur waarin eenieder Van Meurs herkent. Het voordeel van een First Choice DAF is dan ook dat deze snel voorradig is en op maat gemaakt. Zo ook is vandaag de XF 480 FT SSC voor Van Meurs Transport weer een schitterende verschijning geworden. Snel op maat gemaakt en een waar visitekaartje op het Nationale en Internationale wegennet!

First Choice DAF XF 480 FT SSC Exterieur

DAF XF 480 FT 4x2 SSC voor van Meurs Transport

De cabine van de First Choice DAF XF is uitgevoerd met een lucht geveerde cabineophanging. Met een ruime Super Space Cab met hierop de bedrijfsnaam van Meurs duidelijk zichtbaar. Daarnaast bezit de DAF XF 480 een Aerodynamische dakspoiler met Fenders. En Side Skirts om de styling van de truck af te maken. Met Skylights voor een duidelijke zichtbaarheid. Deze DAF XF 480 FT SSC heeft weer hele andere bedrijfskleuren dan de DAF in 2020. Dit omdat Harry van Meurs zeer flexibel is naar de wens van zijn klant. Waar de bedrijfskleuren nu dan ook op zijn aangepast.

Interieur DAF XF 480

Het interieur van de First Choice DAF XF 480 is compleet afgestemd op het lange Internationale transport welke Harry van Meurs dagelijks rijdt. De zeer ruime cabine met het dashboard compleet aangepast aan de chauffeur. Met een luxe chauffeursstoel en een comfortabel zit comfort! Het chauffeurscomfort is op en top voor de lange afstand truck. Waardoor de DAF XF zeer breed inzetbaar is!

Communicatie en rijmangement

Voor de communicatie is de jong gebruikte DAF XF 480 FT in het bezit van een Truck Phone met het luxe 6x luidsprekersysteem. Verder is de DAF voorzien van alle denkbare luxe en opties. Waaronder het ACC-systeem vooral een prachtige uitvinding is. Het haalt veel stress weg en samen met Predictive Cruise Control is het een erg groot comfort. Met daarnaast een Driver Performance Control om van Meurs optimaal te kunnen laten rijden.

De schitterende First Choice DAF XF 480 FT SSC is uitgevoerd met een excellent MX-13 motor. Met een soepel schakelende TraXon versnellingsbak met maar liefst 12 versnellingen.

Bedrijfswagen Service Friesland is trots om weer een jong gebruikte DAF XF 480 te mogen toevoegen aan het brede transportbedrijf van Harry van Meurs, van Meurs Transport Harlingen!

Wij feliciteren Harry van Meurs maar wat graag met deze schitterede First Choice DAF XF 480 FT 4×2 SSC. Bedrijfswagen Service Friesland wenst Van Meurs Transport veel succes en veilige kilometers toe!

Gerelateerde artikelen

First Choice DAF XF 480 FT 4x2-SSC voor van Meurs Transport Harlingen