First Choice gebruikte XF 480 voor Transport Groep Joure!

Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van een prachtige First Choice gebruikte XF 480 aan Transport Groep Joure. Met een krachtige MX-13 motor. Een Geautomatiseerde TraXon versnellingsbak met ook een handbediening Full Versie. Een Hydrauliek ten bate van Kipper en Walking Floor. En gespoten door Kuperus Heerenveen in de prachtige bedrijfskleur van Transport Groep Joure!

First Choice gebruikte XF 480 FT 4x2 trekker voor Transport Groep Joure

First Choice gebruikte XF 480

De First Choice gebruikte XF ziet er qua interieur ook keurig uit met een warme kleur afwerking van het interieur in Dark Sand. Samen met de decoratiekleur Piano Black. De chauffeur kan plaats nemen in een Luxury Air chauffeursstoel met armsteun. Daarnaast is de XF 480 uitgevoerd met een Automatische temperatuurregeling met Stand Airco. En een Standverwarming met Restwarmtepomp en Timer.

Communicatie en rijmanagement

Voor het wagenpark van Transport Groep Joure is gekozen voor een Fleet Management Systeem Connector met het DAF Connect. Hiermee krijgt Transport Groep Joure inzicht in de prestaties van zijn voertuigen en chauffeurs. DAF Connect verbetert namelijk de voertuigbeschikbaarheid, vermindert de operationele kosten en verhoogt de logistieke efficiency. DAF Connect stelt Transport Groep Joure tevens in staat onderhoud en reparaties zo effectief mogelijk te plannen en voordeel te halen uit advies op maat. En voor de chauffeur is aan de voorzijde van de cabine ook een Applicatieconnector ingebouwd door Bedrijfswagen Service Friesland. Waardoor de chauffeur met zijn mobiel de app kan downloaden en zijn voordeel uit DAF Connect kan halen.

Naast DAF Connect bezit de First Choice gebruikte XF ook een Adaptive Cruise Control met FCW en AEBS-3. En een Driver Performance Assistent.

Veiligheid en beveiliging

Gebruikte DAF XF 480

Voor de veiligheid bezit de DAF XF 480 een Lane Departure Warning System. En daarnaast een Voertuigstabiliteitsregeling (VSC). Met voor de beveiliging een SCM-basis motorstartblokkering.

Remsysteem XF 480

Het remsysteem van de First Choice gebruikte XF bezit een remprestatiebewaking met een Intarder. De Intarder is een secundaire retarder, ook genoemd als de ZF-intarder. Deze is in de versnellingsbak geïntegreerd en werkt zeer effectief bij voertuigsnelheden boven 50 km/h. Daarnaast bezit de XF een parkeerrembediening met test positie. En hierbij een aangedreven achteras met schijfremmen.

Wij zijn trots deze schitterende First Choice DAF XF 480 onder de 500.000 kilometer aan het wagenpark van Transport groep Joure te mogen toevoegen.

Bedrijfswagen Service Friesland wenst Transport Groep Joure en chauffeur Pieter veel succes en veilige kilometers toe!

Gerelateerde artikelen

First Choice gebruikte XF 480 FT 4x2 trekker voor Transport Groep Joure