First Choice DAF XF 480 FT 4×2 SSC voor Herman Denkers Transport!

Herman Denkers Transport gaat ook weer voor DAF XF!

First Choice DAF XF 480 FT 4x2 SSC voor Herman  Denkers Transport

Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van een First Choice DAF XF 480 FT 4×2 Super Space Cab aan Herman Denkers Transport . De First Choice DAF XF is uitgevoerd met een MX-13 motor. En een geautomatiseerde TraXon versnellingsbak, 12 versnellingen. Het is een waar visitekaartje voor Herman Denkers Transport!

Exterieur First Choice DAF XF 480 FT 4×2 SSC

De First Choice DAF XF is uitgevoerd met een lucht-geveerde Super Space Cab Cabine. En is voorzien van 2 aluminium brandstoftanks waarmee genoeg brandstof voor het Nationaal en Internationaal transport! Het bedrijfslogo van Herman Denkers Transport is duidelijk aanwezig aan de voorkant van de Super Space Cab en op de deuren. Samen met op de zijkant van de Super Space Cab de prachtige tekst “Any where the wind blows”

Herman Denkers Transport gaat ook weer voor DAF XF!

Interieur First Choice DAF XF

De binnenkant van de cabine is even al zo magnifiek mooi! Waarbij de kleurafwerking van het cabine interieur de kleur Dark Sand heeft. Met de eveneens bijpassende decoratiekleur Piano Black. Wanneer Herman Denkers in de cabine stapt kan hij plaats nemen in de zeer comfortabele Luxury Air chauffeursstoel met armsteun. Een koellade. Daarnaast bezit de First Choice DAF XF 480 FT 4×2 een Automatische temperatuurregeling met Airco en Stand airco.

Communicatie en rijmanagement DAF XF 480

Innovatief wagenpark

Herman Denkers Transport B.V. maakt zich hard voor een beter milieu en heeft een jong wagenpark dat voortdurend wordt vernieuwd. De vrachtwagens binnen Herman Denkers Transport beschikken over Euro 6 motoren met roetfilters. Het wagenpark van Herman Denkers Transport groeit dan ook gestaag, waardoor een Fleet Management Controle System met het DAF Connect ook nodig is voor de First Choice DAF XF 480. Welke Herman Denkers Transport voorziet van up to date informatie over de chauffeurs, vrachtwagens en logistieke processen.

First Choice DAF XF 480 FT 4x2  Super Space Cab voor Herman Denkers Transport!

DAF Connect een platform met alle informatie beschikbaar!

DAF Connect biedt Herman Denkers Transport een platform waar alle noodzakelijke informatie beschikbaar is. Wanneer Herman Denkers inlogt op het speciale portal van DAF Connect heeft men real-time inzicht in het rijgedrag van de chauffeur in de First Choice DAF XF 480, de status van het voertuig en de exacte locatie kenmerken. Op elk moment en vanuit elke plek in de wereld. Ook is toegepast een Adaptive Cruise Controle met FCW en AEBS. En een Driver Performance Assistent voor het rijmanagement.

Veiligheid Beveiliging

Voor de veiligheid bezit de First Choice DAF XF 480 FT 4×2 SSC een Lane Departure Warning System. En een Voertuigstabiliteitsregeling 9VSC). En voor de beveiliging een SSC-basis motorstart blokkering

Bedrijfswagen Service Friesland is trots om wederom een prachtige First Choice DAF XF 480 FT 4×2 SSC aan het wagenpark van Herman Denkers te mogen toevoegen!

May Your DAF Truck Take You Safely Any Where the Wind Blows

Bedrijfswagen Service Friesland wenst Herman Denkers Transport en de chauffeur veel succes en veilige kilometers toe! May Your DAF Truck Take You Safely Any Where the Wind Blows

BSF – Bedrijfswagen Service Friesland

Gerelateerde artikelen

.

Herman Denkers Transport gaat ook weer voor DAF XF!