Fijne feestdagen!

En wat een jaar is het geweest! De nieuwe DAF CF en XF werden verkozen tot National Truck Of The Year 2018! De jury gaf aan dat de trucks toonaangevend zijn op het gebied van transport efficiency. Wat moeten we daar nog aan toevoegen?

En met ons zijn heel veel klanten het eens. Dit is wel te zien aan hoeveel klanten de nieuwe CF, XF en LF in bezit hebben! En hier is Bedrijfswagen Service Friesland helemaal trots op en dankbaar voor! Zo vlak voor de feestdagen sta je wel eens stil bij de realiteit of bij gezondheid. Want dit laatste is nog veel belangrijker, dit weten we maar al te goed. Maar gezondheid kunnen we niet sturen. Konden we dit maar!

Daarom willen wij eenieder van onze klanten bedanken voor uw komst naar Bedrijfswagen Service Friesland. Wat wij beslist niet als vanzelfsprekend beschouwen, maar enorm hard ons best doen om u voor 200% tot dienst te zijn. We hopen dat we dit het komende jaar zo voort kunnen zetten. Aan ons zal het niet liggen! Wij wensen eenieder hele fijne feestdagen, met veel geniet momenten tussen door!

Fijne feestdagen gewenst door Bedrijfswagen Service Friesland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *