Eerste Lustrum voor Bedrijfswagen Service Friesland!

Ruim vijf jaar geleden begon voor ons de weg naar Bedrijfswagen Service Friesland. Na het faillissement van Cosmo trucks in augustus 2014 moest er een beslissing worden genomen, wat nu? We wilden verder! En niet alleen voor ons zelf, maar zeker voor de klanten en natuurlijk voor de andere medewerkers waar we al jaren mee werkten. Kortom er moest een plan komen voor deze twee mooie bedrijven, Leeuwarden en Bolsward. De medewerkers vertelden wij in “ons rovershol in Bolsward” wat de plannen waren. En ze stonden toen gelijk als een team achter ons. Al met al duurde het bijna 6 weken voordat alles rond was. Maar nu wij “ons eerste Lustrum” kunnen gaan vieren, willen wij dit graag met zijn allen gaan doen op zaterdag 12 oktober 2019 bij onze vestiging in Leeuwarden.

Onze medewerkers

Wij willen als eerste onze medewerkers enorm bedanken voor al die jaren dat jullie “als een team” achter ons hebben gestaan. Gedurende deze 5 jaar zijn wij gegroeid van 15 medewerkers en naar nu 27 medewerkers. Beste mensen bedankt, er zijn geen woorden voor!

Onze klanten

Daarnaast willen wij al onze klanten bedanken, voor het gestelde vertrouwen en de steun. Wij willen u allen van harte uitnodigen op zaterdag 12 oktober tussen 10:00 en 17:00 uur, Wij heten u van harte welkom!

Eerste Lustrum Bedrijfswagen Service Friesland

2 Reacties

 1. bernhard bruning

  | Reply

  gefeliciteerd, jullie allemaal, geweldige prestatie, wat mij betreft nog veele jaaren er bij, maar als het aan mij ligt….. wil ik ook in de toekomst in een xf space cap rijden!, harttelijke groet bernhard bruning. chauf. steinfort glas.

  • Bedrijfswagen Service Friesland B.V.

   | Reply

   Geachte heer Bruning

   Bedankt voor uw felicitatie, dit waarderen wij enorm!

   Met vriendelijke groet, Bedrijfswagen Service Friesland B.V.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *