Een succesvol open huis!

Zaterdagavond 23 april, 21:00 uur, de avond is ten einde. We kunnen terug kijken op een succesvol open huis. Waarin wij enorm veel klanten, zakenrelaties, familie, vrienden en andere belangstellenden hebben mogen ontvangen tijdens de twee dagen Open Huis bij Bedrijfswagen Service Friesland.

Wij zijn dankbaar dat wij, ook dankzij onze medewerkers, twee geweldige open huis dagen hebben gehad, wat eigenlijk niet eens in woorden uit te drukken valt.

Bedrijfswagen Service Friesland wil een ieder enorm bedanken voor jullie komst, dankzij jullie hebben wij een geweldige Open huis gehad!

Succesvol open huis bij Bedrijfswagen Service Friesland

“In anderhalf jaar van start naar nieuwbouw, het is de story van BSF. Op 6 oktober 2014 opende BSF de deuren van de vestigingen in Leeuwarden en Bolsward. Of beter gezegd: heropende – want die waren sinds augustus van dat jaar plotseling gesloten nadat het hier gevestigde Cosmo Trucks werd meegezogen in het faillissement van moederconcern Koops Furness. Oud-Cosmo-medewerkers Heine de Vries, Rinze Louwsma en Anne Bijker staken de koppen bij elkaar om met een eigen bedrijf de service voort te zetten.

Nieuwbouw Leeuwarden

Al snel werd duidelijk dat nieuwbouw in Leeuwarden noodzakelijk was om de ambitieuze plannen voor service en ook duurzaamheid te realiseren. Algemeen Directeur Anne Bijker. ‘De nieuwbouw is een enorme sprong voorwaarts, gezien de faciliteiten die we hier hebben. Het pand staat op een uitstekend bereikbare plek op het bedrijventerrein aan de rand van Leeuwarden. We zitten op een perceel van 4.500 vierkante meter. De eerste paal is in november geslagen en in de afgelopen maanden is keihard gewerkt aan de bouw. Het is een no-nonsensepand, met een sterke focus op wat strikt nodig is voor goede serviceverlening.

Het nieuwe pand is sinds de paasdagen in gebruik. De officiële opening was op 22 april en op zaterdag 23 april was er een zeer drukbezocht open huis.”