Drie gebruikte XF 460 FT voor Veenstra|Fritom

Bedrijfswagen Service Friesland mocht van drie gebruikte XF 460 FT SSC de sleutels overhandigen aan Veenstra|Fritom in Heeg. De jong gebruikte DAF Trucks zijn erg in trek vanwege de erg lage kilometerstand, onder de 500.000 kilometer. Daarnaast zijn ze klaar voor gebruik. Maar natuurlijk is de klant bij Bedrijfswagen Service Friesland Koning, en wordt de DAF truck geheel op maat gemaakt!

Drie gebruikte XF 460 SSC voor Veenstra Fritom
Drie gebruikte XF 460 FT Super Space Cab voor Veenstra|Fritom

Drie gebruikte XF 460 FT SSC

Zo ook zijn de drie gebruikte XF 460 voor Veenstra|Fritom geheel in de eigen bedrijfskleur. En is daarnaast aan de voorkant van de Super Space Cab de bedrijfsnaam Veenstra Fritom duidelijk zichtbaar! (Door de drukte van wederzijdse kant is deze XF op de foto nog niet van bedrijfsnaam voorzien) Verder hebben ook deze drie XF 460 FT trekkers een PACCAR MX-13 motor. Sterk en krachtig voor het lange afstandstransport welke Veenstra|Fritom dagelijks rijdt. Daarnaast zijn voor het lange afstandstransport een hoog laadvermogen en ontspannen rijgenot bepalende factoren voor de chauffeur. De XF 460 trekkers bieden alle drie een hoog laadvermogen en op en top rijgenot. Dankzij het lichte chassis en de achteras is veel gewicht bespaard. Hiernaast dragen de as-ophanging en besturing bij aan een hoog rijcomfort.

Drie XF 460 FT SSC voor Veenstra Fritom

Cabine interieur

De gebruikte XF 460 biedt een zeer ruime leefruimte met grote zijruiten uit één stuk. Met ruim 535 liter aan opbergruimten. De chauffeur mag plaats nemen in een Luxury Air chauffeursstoel met een tweetraps stoelverwarming. Daarnaast bezitten de drie gebruikte XF 460 FT SSC alle comfort met een Standverwarming en een Automatische temperatuur regeling (ATC). Met voor de chauffeur ook een DAF Driver Performance Assistant (DPA). Dit helpt de chauffeur bij het zo zuinig mogelijk rijden. Kortom de DAF voldoet aan alle eisen en wensen van de chauffeur. Daarnaast is aan de veiligheid uiteraard ook gedacht met het unieke DAF Night Lock dat doeltreffend beschermd tegen inbraak en beroving.

Drie gebruikte DAF XF 460 FT SSC

Aan het wagenpark van Veenstra | Fritom worden deze prachtige drie gebruikte DAF XF 460 FT SSC toegevoegd. Welke een tweede gezonde start maken met een DAF truck naar ieders hart.

Bedrijfswagen Service Friesland wenst Veenstra | Fritom en de chauffeurs veel succes en veilige kilometers toe!

Drie gebruikte DAF XF 460 FT SSC voor Veenstra Fritom