Drie DAF XF 480 voor COMBEX Bouwlogistiek

Bedrijfswagen Service Friesland mag drie DAF XF 480 trekkers afleveren aan COMBEX Bouwlogistiek in Eastermar. Onlangs hebben we de 1e aflevering afgeleverd aan COMBEX. Het betreft de nieuwe DAF XF 480 FTG 6×2 Space Cab. Uitgevoerd met een PACCAR MX-13 motor. En een geautomatiseerde TraXon versnellingsbak met 12 versnellingen.

Drie DAF XF 480 FTG 6x2 Space Cab voor COMBEX Transport

De XF cabine alle luxe en veiligheid

De XF cabine bezit een Adaptive Cruise Control met FCW en AEBS en een Lane Departure Warning. De Adaptive Cruise Control past de snelheid van de truck automatisch aan om een veilige afstand tussen voorliggers te bewaren. Waarbij de Forward Collision Warning (FCW) een geluidssignaal en een visuele aanduiding op het instrumentenpaneel toont. Om de chauffeur tot actie te doen over gaan om een aanrijding te voorkomen.

Het geavanceerd noodremsysteem (AEBS) remt de truck in een noodgeval zonder tussenkomst van de chauffeur. Het Lane Departure Warning System (LDWS) waarschuwt de chauffeur wanneer het voertuig de rijstrook verlaat als gevolg van een onbedoelde stuurfout. En een MX Engine Break met remkracht van wereldklasse bij lagere toerentallen. We kunnen gerust zeggen dat de cabine alle luxe en veiligheid bezit welke een chauffeur zich kan wensen. In samenspraak met COMBEX zijn wij tot dit prachtige resultaat gekomen, de New XF 480 FTG 6×2.

DAF XF 480 FTG 6×2 Space Cab

Drie DAF XF 480 FTG 6x2 Space Cab voor COMBEX TransportHet voor aanzicht van de New XF heeft een elegant toch stoer uiterlijk. De Space Cab maakt de XF strak en elegant, en de nieuw ontworpen grille maakt de XF stoer. Met genoeg ruimte boven de grille maakt het de bedrijfsnaam van COMBEX duidelijk zichtbaar. En bij het groot transport, bouwtransport en exceptioneel transport welke COMBEX dagelijks vervoert. Past de nieuwe XF 480 FTG 6×2 voorloopas trekker perfect. Uiteraard met Aslast bewaking en Aslast begrenzer!

XF-interieur

Het cabine interieur heeft de prachtige Dark Sand kleur. Waarbij de decoratie van het cabine interieur is uitgevoerd in Piano black.

De XF-cabine heeft een uitstekend chauffeurscomfort

Met een:

  • Luxury air chauffeursstoel
  • Een automatische temperatuurregeling en airco
  • Standverwarming met restwarmtepomp en timer
  • Een glazen dakluik met elektrische bediening
  • ECAS-afstandsbediening met uitgebreide functies
  • Een DAF Night Lock

Er is een mautkast en Nato stekker ingebouwd door Bedrijfswagen Service Friesland. En als Finishing Touch is de DAF XF 480 gespoten in de bedrijfskleuren van COMBEX.

Groot transport de uitdaging van COMBEX!

Drie DAF XF 480 FTG 6x2 Space Cab voor COMBEX Transport

Combex heeft een groot en gevarieerd wagenpark. Zij leveren groot transport in alle uithoeken van de BeNeLux.

Autolaadkraan transport

De grootste transport modaliteit van Combex Bouwlogistiek is het autolaadkraan transport. De vrachtwagens zijn uitgerust met een eigen autolaadkraan om goederen te laden en lossen. De chauffeur laadt en lost zelf met de autolaadkraan. De klant heeft hierdoor geen extra kosten en de transportplanning kan maximaal en efficiënt benut worden. Door veelzijdige opbouw en uitrusting van de voertuigen. Kunnen veel verschillende materialen vervoerd worden waar door het aantal ongeladen kilometers laag is. Combex Bouwlogistiek is dagelijks met ruim 75 autolaadkraan combinaties onderweg door geheel Nederland, België en Noord-Duitsland. Met deze autolaadkraan combinaties kunnen goederen van 1 tot 10.000 kilogram geladen en gelost worden.

Binnenlader transport

De meest efficiënte transport modaliteit van Combex Bouwlogistiek is het binnenlader transport voor prefab producten. Combex Bouwlogistiek levert bij haar opdrachtgevers laadvloeren af, pallets genoemd. Deze vloeren worden door de opdrachtgever geladen met verticaal te transporteren goederen. Op het moment van uitleveren kan de binnenlader deze laadvloeren, voor geladen met prefab producten opladen en naar de bouwplaats brengen om ze hier weer neer te zetten. Door de korte laad- en lostijden en het flexibel leveren van de producten voorkomen we wacht- en montagekosten.

Exceptioneel- & open transport

Combex Bouwlogistiek heeft een gevestigde naam in het transport van ruwbouw producten. Tot de dagelijkse lading behoren heipalen, vloeren, wanden en diverse staalproducten. Gevarieerde materiaal samenstelling maken het mogelijk om alle soorten lading te vervoeren. Daar naast is Combex gespecialiseerd in het vervoer van goederen met een buitengewone lengte, breedte en/of hoogte. Hierin onderscheiden zij zich door hun specifieke kennis en ervaring voor zwaar transport en speciaal transport door geheel Europa. Voor elke lading van 1 tot 54 meter en van 1 tot 100 ton. Of zelfs tot 140 ton op eigen terreinen. Neemt u contact met Combex op! Zij houden van enorme uitdagingen!

Drie DAF XF 480 voor COMBEX Transport

Kooi-aap transport

Op hun locatie in Emmer Compascuüm zijn de wagens uitgerust met een meeneem-heftruck, de zogenaamde. kooi-aap. Met gekwalificeerd personeel, in het bezit van een VCA en heftruckcertificaat. Kan er altijd geladen en gelost worden op de meest uiteenlopende locaties, zonder tussenkomst van derden. Vanuit deze overslag locatie beleveren zij hoofdzakelijk de Noord-Duitse markt. Of het nu gaat om volle vrachten, of deelpartijen; zij zorgen ervoor dat uw goederen stipt worden afgeleverd. Afspraak is afspraak!

Op- en overslag

Bent u op zoek naar een locatie waar u uw goederen tijdelijk kan opslaan? Combex beschikt in Eastermar over 35000m2 buiten opslag en 1250m2 overdekte opslag voorzien van bovenloopkranen. Met diverse heftrucks kunnen goederen tot 15 ton geladen en gelost worden. Ideaal voor op- en overslag van ruwbouw producten! Daar naast beschikt Combex in Emmer-Compascuum over 15000m2 buiten opslag. Mede worden hier groupage activiteiten uitgevoerd voor hun klanten met leveringen in Noord-Duitsland.

Trots

Wij zijn trots bij Bedrijfswagen Service Friesland dat COMBEX ons wederom heeft gevonden. Met onlangs de 1e afgeleverde DAF XF 480. En in de opvolgende weken worden er nog 2 XF 480 FTG 6×2 trekkers afgeleverd.

Bedrijfswagen Service Friesland wenst COMBEX Transport en de chauffeur veel succes. En veilige kilometers toe met deze nieuwe DAF XF 480!

3e DAF XF 480 FTG 6×2 voor COMBEX Bouwlogistiek

Drie XF 480 FTG 6x2 Space Cab voor COMBEX Transport