Verkoop trucks


Wilt u ook zo graag proeven aan een nieuwe vrachtwagen ?

U rijdt nog graag in uw oude vertrouwde DAF truck. En uw vrachtwagen zorgt er nog altijd voor dat de goederen van A naar B worden verplaatst. Toch na vele jaren vertonen zich nu meer en meer mankementen, en de kosten van reparatie lopen hoog op. Wanneer u eerlijk kijkt naar uw ondernemers gevoel, wilt u eigenlijk een nieuwe truck kopen. Een vrachtwagen welke net zo vertrouwd is, en waar u op kunt bouwen.

DAF-Service-en-Parts-Dealer-Bedrijfswagen-Service-FrieslandEn hier komt Bedrijfswagen Service Friesland om de hoek, ook vertrouwd maar dan anders. Een DAF dealer waar u op kunt bouwen! Qua service, qua meedenken, om voor u tot een zo passend mogelijke oplossing te komen voor uw wagenpark.

Wij staan bij Bedrijfswagen Service Friesland voor ons vak. Namelijk met de bedoeling om u als bedrijf met een goed product op de weg te krijgen. Maar zeker ook, en dit is nog wel het belangrijkste vinden wij bij BSF, om u als klant op de weg te houden.

Wij staan voor ons product, en dit stralen wij als DAF dealer in Friesland ook uit. Als één team en met passie voor ons vak. En bovenal korte lijnen waarbij wij 24/7 voor u klaar staan!

DAF Service Dealer Friesland

“Bedrijfswagen Service Friesland, uw dealer in DAF trucks voor een zo passend mogelijke oplossing”

Nieuwe vrachtwagen kopen? BSF Trucks geeft u advies op maat | Uw DAF dealer in Friesland!Als DAF Service dealer in Friesland zijn wij voor u het erkende adres voor uw vertrouwde aankoop van een DAF truck, DAF trekker met trailer of aanhangwagen. Uiteraard inclusief DAF gecertificeerd onderhoud, en service op exact hetzelfde adres.

Bedrijfswagen Service Friesland vertegenwoordigt in Friesland DAF als 100% erkend servicepartner. Zowel voor verkoop als alle benodigde onderhoud en reparatie. De monteurs van BSF kennen dit degelijke wereldmerk door en door. En gaan zeer regelmatig op training bij DAF in Eindhoven. Ze luisteren goed naar de chauffeurs, en betrekken hun wensen en opmerkingen in het onderhoudsproces.

Verkoop vanuit kennis van techniek: de ideale combinatie

Ondernemers die bij BSF een aankoop doen, werken daarbij samen met directielid Heine de Vries. Door zijn lange staat van dienst op het gebied van techniek, is hij voor onze klanten een sterke inhoudelijke gesprekspartner . En mocht u overwegen met uw bedrijfswagen en getrokken materieel over te stappen naar BSF? Dan bieden wij u vrijblijvend een neutrale schouw aan.:

De DAF EURO 6 serie – Kwaliteit in elk detail!

DAF de nieuwe Euro 6 series

Het Euro 6 productprogramma van DAF. Volledig nieuw ontwikkeld voor maximale efficiency, optimale betrouwbaarheid en het hoogste chauffeurscomfort. State of the art PACCAR motoren. Een slimme chassisdesign, en aantrekkelijk vormgegeven cabines zetten de standaard in hun klasse. XF, CF, LF: voor elke inzet een voertuig op maat. En met de beste dienstverlening erachter voor maximale inzet.

DAF XF – De maatstaf voor transport lange afstand

DAF XF Euro 6 De nieuwe XF de maatstaf voor transport over de lange afstand

De DAF XF is de maatstaf voor transport over de lange afstand.

  • Ontwikkeld voor maximale transportefficiency.
  • Met compleet nieuw ontwikkelde 12,9 liter PACCAR MX-13.
  • En 10,8 liter PACCAR MX-11motoren voor Euro 6.
  • Een volledig nieuw chassis.
  • Een aantrekkelijk exterieurdesign. En met een vernieuwd interieur.
  • Het is de beste XF ooit, voor ondernemer én chauffeur.

Stijlvol

Met zijn krachtige en elegante uitstraling is de DAF XF hét visitekaartje voor iedere transportondernemer. Het imposante front, de karakteristieke zwarte grille en de fraaie stijlelementen. Onmiskenbaar voor een DAF XF. De karakteristieke grille draagt in belangrijke mate bij aan een optimale koeling van de motor, voor een zo laag mogelijk brandstofverbruik. Geraffineerd is het chromen paneel met DAF- logo en daarboven alle ruimte voor uw firmanaam.

Laadvermogen

Voor het lange afstandstransport zijn een hoog laadvermogen en ontspannen rijgenot bepalende factoren. De XF biedt het allebei. Dankzij het lichte chassis en de achteras is veel gewicht bespaard. Zonder concessies te doen aan stijfheid en duurzaamheid. De as ophanging en besturing dragen bij aan een hoog rijcomfort, net als de cabineophanging. De DAF XF is een genot om mee te rijden.

Efficiënt

De eenvoudig verstelbare dakspoiler van de Space Cab zorgt voor een optimale luchtstroom tussen trekker en trailer. En is bovendien 25 kilogram lichter. De nieuwe aerodynamische hoekspoilers en Fenders, dragen bij aan een verdere verlaging van het brandstofverbruik. De nieuwe hoekspoilers sturen de luchtstroom zodanig, dat de handgrepen van de portieren schoon blijven.

Innovatief

koplampen met optionele LED-technologie

De koplampen met optionele LED – technologie zijn een primeur in de truckindustrie. Met de grootste lichtopbrengst, maximale levensduur en minimaal energieverbruik. Standaard Day Time Running Lights zorgen voor optimale zichtbaarheid overdag. Cornering Lights (optie) schijnen mee in de rijrichting. Voor extra veiligheid en minder kans op schade bij het manoeuvreren.

RobuustRobuust

Schadevrij rijden betekent lagere kosten en maximale voertuigbeschikbaarheid. De nieuwe, gegalvaniseerde stalen bumper kan tegen een stootje. En de koplampen zijn uitgevoerd in onbreekbaar Lexan. Ook in het interieur staan de gebruikte materialen en hoogwaardige afwerking garant voor een lange levensduur. Dat ziet er altijd goed en fris uit, ook na jaren van intensief gebruik. Belangrijk voor DAF’s hoge restwaarde.

Veilig

DAF XF staat voor veilig

De XF staat voor veilig. De cabine en chassis bieden optimale passieve veiligheid. Daarnaast kan de chauffeur vertrouwen op slimme systemen. Vehicle Stability Control (VSC) tegen scharen en kantelen is standaard. Opties zijn Forward Collision Warning (FCW) en Advanced Emergency Braking System (AEBS). Daarnaast is een optioneel camera-monitorsysteem, leverbaar voor een nog beter zicht aan de voorzijde. De optionele Adaptive Cruise Control (ACC) biedt de chauffeur nog meer comfort. En natuurlijk is DAF’s unieke Night Lock beschikbaar, dat eenvoudig en doeltreffend beschermt tgen inbraak en beroving.

 

DE DAF XF heeft ruimte in overvloed

 

Ruim

Ruimte in overvloed DAF XF Euro 6

De werk- en leefruimte in de Super Space Cab is ongeëvenaard. Net als de opbergruimte. Maar liefst 675 liter ruimte onder het bed, met plaats voor een royale koelkast en lade. In de bergruimte boven de voorruit kan een magnetron worden geplaatst. De stoelen biedt een uitstekend comfort, dankzij het tweetraps verwarmings- en ventilatiesysteem en schouderverstelling. De warme luchtstroom wordt gelijkmatig over de cabinevloer verdeeld. Het onderbed van 2,20 meter lengte biedt maximaal slaapcomfort. Het bovenbed kan worden gebruikt als extra bergruimte, het matras heeft als optie een stootvaste zijde.

De DAF XF is ergonomisch

Ergonomisch

Bediening en ergonomie zijn in de XF van hoog niveau. De rijpositie is optimaal achter het verstelbare, multifunctionele stuurwiel. Het dashboard is volledig rondom de chauffeur ontworpen. Met optimaal zicht op de instrumenten en alle bedieningselementen onder handbereik. Alle knoppen, hendels en instrumenten zitten precies op de juiste plaats. Hetzelfde geldt voor bekerhouders en opbergvakken. Voor ontspannen en veilig rijden.

 Informatief

DAF XF informatief

Het stijlvolle dashboard van de XF sluit perfect aan bij het fraaie exterieurdesign. In één oogopslag ziet de chauffeur alle informatie die van belang is voor economisch en veilig rijden. De DAF Driver Performance Assistant (DPA) ondersteunt hem hierbij, met actuele rit gegevens en tips op het centrale kleurendisplay. De DPA stimuleert de chauffeur om het beste uit zichzelf en zijn XF te halen, met minimale inspanningen. Via de Aux- en USB-aansluitingen kan diverse apparatuur worden aangesloten, zoals een laptop, tablet, MP3 speler of smartphone. Tegen meerprijs is een slimme Truck Navigation Radio met radio/ cd-speler leverbaar.

 

DAF CF – Sterk in veelzijdigheid

De DAF CF sterk in veelzijdigheid

DAF’s veelzijdige allrounder: de DAF CF Euro 6. De ideale truck voor een veelheid aan toepassingen, van bouwtransport tot distributievervoer. Stoer, sterk en efficiënt, de CF Euro 6 biedt voor elke transportbehoefte een oplossing op maat.

DAF CF veelzijdige allrounder

Veelzijdig

De nieuwe CF biedt maatwerk. Met de 6,7 liter PACCAR PX-7, 10,8 liter MX-11 en 12,9 liter MX-13 motor voor Euro 6. Van 220 tot 510 pk, en met krachtige motorrem. Met handgeschakelde direct drive versnellingsbak, overdrive of geautomatiseerde AS Tronic. Met een breed aanbod aan PTO’s voor een veelheid aan toepassingen. En uiteraard met DAF’s veelgeprezen dag-, slaap- of extra ruimte Space Cab cabine.

Comfortabel

DAF CF robuust toegankelijk en sterk

De cabine van de DAF CF biedt de ideale werkomgeving. Met nog meer comfort, veiligheid en gebruiksgemak. Een optimale toegankelijkheid, zitpositie en bediening dragen bij aan het hoogste rijcomfort. Het klimaatsysteem met optimale luchtcirculatie maakt het comfort compleet.

Design

De stoere en elegante uitstraling heeft de DAF CF Euro 6 gemeen met de LF en XF. Met geraffineerde en markante grille. Met fraaie chromen paneel met DAF logo met daarboven alle ruimte voor uw bedrijfsnaam. Het aantrekkelijke frontdesign loopt door in de nieuwe aerodynamische spatschermen, zijskirts en hoekspoilers. De ideale luchtstroom draagt bij aan een laag brandstofverbruik.

Slim

Voor maximale koeling van de Euro 6 motoren heeft de CF een nieuw chassis met Y-frame aan de voorzijde. Componenten zoals de AdBlue-tank, de accu’s en de unit voor de nabehandeling van de uitlaatgassen zijn zo slim geplaatst, dat brandstofvolumes tot 1.500 liter mogelijk zijn. Het CF chassis biedt bovendien volop ruimte voor de montage van steunpoten of pompinstallaties.

De DAF CF robuust toegankelijk sterk

 Robuust

De DAF CF kan tegen een stootje. Hij heeft een sterke stalen bumper, die bovendien is gegalvaniseerd voor maximale kwaliteit. De koplampen zijn uitgevoerd in onbreekbaar Lexan en  bovendien standaard uitgerust met Day Time Running Lights voor een uitstekende zichtbaarheid. Ook de optionele Cornering Lights die in de rijrichting schijnen, verminderen de kans op schade en zorgen voor nog meer veiligheid.

Toegankelijk

Gemakkelijk in- en uitstappen: een belangrijke voorwaarde voor een truck in deze klasse. U heeft keuze uit diverse cabinevarianten. Een dag cabine, slaapcabine en de extra ruime Space Cab. De cabineophanging zorgt voor ongekend rijcomfort. Handig: de sleutel met geïntegreerde afstandsbediening en controle van de complete exterieurverlichting.

Sterk

Het lichte en sterke chassis betekent meer laadvermogen voor het hoogste rendement. De grote stijfheid en de Stabilinkachterwielophanging zorgen voor een stabiel weggedrag. Vehicle Stability Control (VSC) is standaard en verkleint de kans op kantelen en scharen. Ook de assen en as-ophanging dragen bij aan de superieure rijeigenschappen.

Doordacht

Doordacht - ruimtelijk - informatief DAF CF

Het dashboard is volledig rondom de chauffeur ontworpen met alle bedieningselementen perfect binnen handbereik. De stoelen bieden het hoogste comfort en het multifunctionele stuurwiel ligt comfortabel in de hand. De chauffeur heeft een uitstekend zicht op het instrumentarium met fraai kleurendisplay. Standaard op elke CF is de DAF Driver Performance Assistant (DPA). De drie DIN-slots centraal op het dashboard bieden ruimte aan de optionele Truck Navigation Radio met radio/cd-speler en truck-navigatiesysteem of een camera monitor.

Ruimtelijk

Elke cabinevariant van de CF biedt de chauffeur een zee van ruimte. Met royale opbergvakken boven de voorruit, diverse aflegvakken en veel bergruimte onder het bed. De bedden bieden maximaal slaapcomfort. Vanaf het bed kunnen gemakkelijk interieurverlichting en standverwarming bediend worden.

Informatief

Het centrale kleurendisplay geeft informatie over de rit, brandstof verbruik, laadvermogen, service en nog veel meer. De Driver Performance Assistant (DPA) helpt de chauffeur om zo zuinig mogelijk te rijden. En de DPA geeft de chauffeur ook informatie over brandstofverbruik, remgedrag, anticiperen op het verkeer en geeft schakeladviezen. Handig zijn de tips om brandstof te besparen, om optimaal gebruik te maken van de motorrem en/of intarder en het belang van de juiste spoilerafstelling en bandenspanning. De DPA motiveert de chauffeur om het beste uit de CF te halen, met minimale inspanning.

DAF LF – Gemaakt om te leveren

DAF LF - gemaakt om te leveren

De DAF LF biedt alles wat u van een moderne distributietruck mag verwachten. Hij is wendbaar, biedt een gemakkelijke in- en uitstap en onderscheidt zich door de beste rijeigenschappen. Veel stoppen en optrekken, snel laden en lossen: met de DAF LF gaat dat moeiteloos. Met een volledig nieuwe interieur met al het denkbare comfort voor de chauffeur en bijrijder. En met ruime keuze uit motoren, transmissies en achterasreducties. Voor optimale prestaties en een gunstig brandstofverbruik.

Economisch

Door een laag eigen gewicht heeft de DAF LF een hoog nuttig laadvermogen. Pure winst voor de ondernemer. Zo veel mogelijk componenten zijn praktisch aan de binnenzijde van het lichte en sterke chassis geplaatst. Dat is bovendien volledig vlak, de perfecte basis voor elke opbouw. Ook de compleet elektrische installatie zorgt voor maximale opbouwvriendelijkheid.

Wendbaar

De DAF LF voelt zich thuis in het meest intensieve distributieverkeer. Met zijn grote wieluitslag heeft hij de kleinste draaicirkel in zijn klasse. Ook zijn comfortabele rijeigenschappen maken hem tot de ideale distributietruck. Flexibel en allround inzetbaar. Met compacte buitenafmetingen, en tegelijkertijd volop interieurruimte.

Schoon

Nieuwe, state-of-the-art viercilinder PACCAR PX-5 Euro 6 motoren van 150-210 pk en zescilinder PACCAR PX-7 Euro 6 motoren van 220-310 pk, vormen het hart van de DAF LF. Krachtig, schoon en zuinig. De LF is welkom in elke binnenstad.

Veelzijdig

Ook voor het distributievervoer biedt DAF voor elke toepassing een truck op maat. Daarom biedt de efficiënte LF keuze uit zeven motorvarianten, diversen versnellingsbakken (handgeschakeld, geautomatiseerd en volautomatisch), drie cabinevarianten (dagcabine, verlengde dagcabine en slaapcabine), vele achterasoverbrengingen en uiteenlopende chassislengtes.

DAF LF representatief robuurst praktisch zichtbaar

Representatief

De DAF LF is hét visitekaartje voor ieder transportbedrijf. Hij deelt de stijlvolle familie-looks met de DAF CF en XF. Met markante grille, chromen paneel met DAF logo en de aerodynamische hoekspoilers, die er ook voor zorgen dat de handgrepen van de portieren mooi schoon blijven. De DAF LF oogt stoer en vriendelijk tegelijk.

Robuust

De LF is thuis in druk verkeer. Goed dus dat hij tegen een stootje kan. De gegalvaniseerde stalen bumper betekent een lage schadegevoeligheid. De koplampunits met optionele Day Time Running Lights zijn uitgevoerd in onbreekbaar Lexan. Dat betekent lagere kosten en maximale voertuigbeschikbaarheid.

Praktisch

In het distributieverkeer stapt een chauffeur vele malen per dag in en uit. Daarom heeft de DAF LF een optimale toegankelijkheid, dankzij portieren die wijd open slaan (90 graden), slim geplaatste handgrepen en comfortabele opstaptreden. Praktisch zijn ook de materialen en afwerking van het interieur, dat gemakkelijk schoon te maken is en er daardoor altijd fris en verzorgd uitziet.

Zichtbaar

Goed zicht voor de chauffeur is essentieel. Zeker in een stedelijke omgeving. De DAF LF biedt onbelemmerd zicht naar voren en opzij. Samen met de optimale spiegelbezetting zorgt dit voor extra veiligheid en minder kans op schade. Net als de optionele, in de voorbumper geïntegreerde Cornering Lights, die meedraaien in de rijrichting. Het verschil tussen een goede en de beste distributietruck.

ComfortabelComfertabel en handig is de DAF LF

Een ontspannen chauffeur is een betere chauffeur. Daarom kent het interieur van de DAF LF dezelfde hoge kwaliteitsstandaard als het gehele DAF Euro 6 programma. De stoelen met uitgebreide verstel mogelijkheden bieden maximaal zitcomfort. Met een compleet nieuw dashboard met alle bedieningselementen perfect onder handbereik en uiteraard met de DAF’s Driver Performance Assistant. Het verwarmingsen ventilatiesysteem heeft een extra grote capaciteit. Het interieur is daardoor altijd weer snel op een aangename temperatuur.

Handig

Instappen en wegrijden, het gaat in de DAF LF Euro 6 als vanzelf. Iedere chauffeur voelt zich in de cabine meteen thuis, mede dankzij het gebruik van warme kleuren. Het multifunctionele stuurwiel is uitgebreid verstelbaar en biedt uitstekend zicht op het compleet nieuwe instrumentarium. Net als bij de DAF XF en CF Euro 6 is een volledig geïntegreerd telefoonsysteem (DAF TruckPhone) leverbaar, alsook de Truck Navigation Radio. En uiteraard zijn er talrijke opbergmogelijkheden voor vrachtbrieven en persoonlijke spullen.

LF, CF en XF – oplossingen op maat voor elke transportbehoefte

De LF, CF en XF bieden oplossingen op maat voor elke transportbehoefte. Dit wordt geïllustreerd door het compleet en uitgebreide aanbod van state-of-the-art PACCAR Euro 6 motoren, met vermogens van 150 tot 510 pk. Allemaal combineren ze maximale betrouwbaarheid en duurzaamheid met krachtige prestaties en een laag brandstofverbruik.

Maatwerk

Voor de DAF XF, CF en LF is er keuze uit een compleet programma krachtige en zuinige PACCAR motoren voor Euro 6. Elk met zijn eigen karakteristiek, voor uw specifieke inzet van de truck. Elk ontwikkeld voor de hoogste betrouwbaarheid, maximale prestaties, een toonaangevend laag brandstofverbruik en uiteraard emissiewaarden op Euro 6 niveau.

De nieuwe DAF LF CF XF souplesse van vermogen

Voor de DAF XF is er de zescilinder 12,9 liter PACCAR MX-13 motor, met vermogens van 303, 340 en 375 kW en de compleet nieuwe zescilinder 10,8 liter MX-11 motor met 320 kW. Beide ultramoderne motoren worden ook toegepast in de DAF CF waarbij de nieuwe 10,8 liter PACCAR MX-11 motor vermogens biedt van 210, 240, 271, 291 en 320 kW. Met specifieke afstemmingen voor het distributievervoer en voor zwaardere toepassingen. De zescilinder 6,7 liter PACCAR PX-7 motor en de 4,5 liter PX-5 viercilinder zijn bij uitstek geschikt voor de LF distributietruck. De PX-5 biedt vermogens van 112, 135 en 157 kW, en de PX-7 vermogens van 220, 250, 280 en 310 pk.

Alle PACCAR Euro 6 motoren maken gebruik van common rail-brandstofinjectie en een turbo met variabele geometrie. Voor een laag brandstofverbruik en de laagste emissiewaarden ooit. De robuuste motorblokken en cilinderkoppen zijn bijzonder sterk en compact. Gebouwd voor een lange levensduur, maximale betrouwbaarheid, een laag gewicht, lange onderhoudsintervallen en lage gebruikskosten.

Perfect match

Om het rendement van de krachtige PACCAR Euro 6 motoren optimaal te benutten, zijn alle transmissies vernieuwd of verder verbeterd. Voor de 12,9 liter PACCAR MX-13 en de MX-11 motoren boven 370 pk is er een handgeschakelde twaalf- of zestien versnellingsbak beschikbaar. Beide zijn ook leverbaar als AS Tronic. EcoRoll en Fast Shift dragen bij aan het rijcomfort en een laag brandstofverbruik. Nieuwe software en sensoren garanderen een excellent gedrag bij het wegrijden en manoeuvreren.

De MX-11 motoren tot 370 pk voor de CF worden standaard geleverd met een handgeschakelde acht- of negen versnellingsbak met overdrive. Voor zowel de handgeschakelde versnellingsbakken als de AS Tronic, is de nieuwste generatie intarder leverbaar, de krachtige, geïntegreerde transmissierem. Nieuwe PTO toepassingen bieden nog meer mogelijkheden voor de meest efficiënte aandrijving van aggregaten, pompen of andere componenten.
De PX-7 en PX-5 motoren in de LF worden standaard geleverd met een handgeschakelde vijf- of zes versnellingsbak. Voor de zwaardere motoren met hogere koppels is er een handgeschakelde negen versnellingsbak leverbaar. De PX motoren kunnen ook worden gecombineerd met een zestraps AS Tronic en een vijftraps Allison volautomaat voor speciale toepassingen. Ook wat de transmissies betreft, biedt DAF oplossingen op maat.

Bij efficiënt transport – meer dan alleen de perfecte truck.

Daarom biedt Bedrijfswagen Service Friesland een totale transportoplossing aan. Wij helpen u bij de keuze van het juiste voertuig, regelen de financiering en houden uw wagenpark in perfecte conditie.

Een reparatie- en onderhoudscontract geeft maximale zekerheid tegen een vaste prijs per kilometer. U bepaalt zelf het serviceniveau met de mogelijkheid deze uit te breiden naar getrokken materieel en/of opbouw. Zo bent u altijd verzekerd van een perfect onderhouden vloot en maximale voertuigbeschikbaarheid. En net zo belangrijk: u kunt zich concentreren op uw kernactiviteiten. Tenslotte neemt uw DAF dealer Bedrijfswagen Service Friesland u de planning en administratie van het onderhoud uit handen!

PACCAR Financial

Al meer dan 50 jaar biedt PACCAR Financial, de thuisfinancier van DAF, maatwerk in financiële dienstverlening die volledig is gericht op de transportsector. Als geen ander begrijpt PACCAR Financial wat u bezighoudt en dat maakt hen tot een echte partner in business. Uiteraard voor de financiering van uw trucks, maar ook van complete combinaties, inclusief opbouw en getrokken materieel. Met diverse financieringsmogelijkheden, desgewenst inclusief reparatie, onderhoud en verzekering. PACCAR Financial heeft altijd een pasklare oplossing, toegesneden op uw individuele situatie.

PACCAR parts

Naast originele DAF-onderdelen en PACCAR motordelen levert PACCAR Parts met TRP Truck & Trailer Parts meer dan 60.000 universele delen voor alle merken trucks en trailers, inclusief werkplaatsbenodigdheden. Vanuit distributiecentra in Nederland, Groot-Brittannië, Rusland, Hongarije en Spanje levert PACCAR Parts bestellingen binnen 24 uur aan dealers en klanten door heel Europa. De leverbetrouwbaarheid van 99,98% is uniek in de truckindustrie. Max Cardhouders profiteren ook nog eens van speciale kortingen en aanbiedingen.

DAF International Truck Service

Zelfs een DAF truck kan onderweg stranden door pech of na een ongeval. Dan is het prettig te weten dat de chauffeur volledig kan vertrouwen op DAF International Truck Service (ITS). Eén telefoontje naar DAF ITS (+31 40 214 3000) is voldoende om deze service in gang te zetten, waar u zich ook in Europa bevindt. 365 dagen per jaar, dag en nacht wordt u in 15 talen te woord gestaan en geholpen door lokale monteurs. ITS doet alles wat nodig is om uw truck snel weer op weg te helpen.

 

DAF Euro 6 Truck Configurator

Nu u alle informatie over onze DAF trucks, XF, CF en LF heeft kunnen lezen, wilt u misschien zelf uw DAF truck samen te stellen. En dit kan! Klik op onderstaande afbeelding, en zult zich bevinden in de originele DAF Euro 6 Truck Configurator Hier kunt zelf uw DAF truck samenstellen.

Klik op deze afbeelding, en zult zich bevinden in de originele DAF Euro 6 Truck Configurator

Klik op deze afbeelding, en zult zich bevinden in de originele DAF Euro 6 Truck Configurator

 

De nieuwe DAF CF en XF

De nieuwe norm in transportefficiency en de maatstaf voor chauffeurscomfort

2017-nieuwe-DAF-CF-XF

In ons streven naar de ultieme transportefficiency, hebben wij de nieuwe DAF CF en XF op elk gebied naar het hoogste niveau getild. De nieuwe DAF modellen bouwen voort op de geweldige reputatie van onze Euro 6-trucks. Ze bieden alle voordelen die u gewend bent, zoals de alom bekende betrouwbaarheid, duurzaamheid en het hoge rendement en ongeëvenaarde chauffeurscomfort, maar nu alles in overtreffende trap.

Een nieuwe norm

Wij hebben een hele reeks verbeteringen geïntroduceerd om uw rendement per kilometer te verhogen en de milieubelasting te verminderen. De nieuwe DAF CF en XF zijn de nieuwe norm in transportefficiency en de maatstaf voor chauffeurscomfort. In het kort: De absolute top.

Lees op onze volgende pagina alles over de nieuwe DAF CF en XF

De nieuwe DAF LF

DAF introduceert The New DAF LF - Pure

DAF introduceert een groot aantal vernieuwingen voor de nieuwe DAF LF, die de toonaangevende positie van deze populaire distributietruck in de klasse van 7,5 tot 19 ton verder versterken. Tot de vernieuwingen behoren de komst van een nieuwe 3,8 liter PACCAR-motor, en de mogelijkheid te kiezen voor extra snelle aandrijflijnen voor maximale brandstofefficiency. Tegelijkertijd zijn het design van het exterieur en het interieur in lijn gebracht met dat van de Nieuwe CF en XF. Ook DAF’s distributietruck staat voor Pure Excellence. Lees op onze volgende pagina alles over de New DAF LF

Wij komen graag bij u langs!

Graag geven wij u persoonlijk het juiste advies op maat, samen komen we er altijd uit om voor u de juiste transportoplossing te realiseren!

Neem vrijblijvend contact op met Bedrijfswagen Service Friesland via onderstaand contactformulier, of bel rechtstreeks naar Heine de Vries  06-31517108 of naar Anne Bijker 06 – 57255194

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren