Alarmsysteem

Bedrijfswagen Service Friesland B.V. is een SCM erkend inbouwstation voor een alarmsysteem in uw vrachtwagen. De diefstalbeveiliging voor vrachtwagens zijn in te delen in drie categorieën; Klasse B1, B2 en B3.  Voor het inbouwen en/of periodiek keuren zijn wij uw adres!

Inbouwen en/of periodiek keuren van uw alarmsysteem

Wij kunnen service verlenen aan alle merken voertuigen en alarmsystemen.

Bescherm uw truck tegen diefstal

De meeste verzekeraars stellen het verplicht om uw alarmsysteem periodiek te laten keuren. Daarnaast kan diefstal van een vrachtwagen en lading veel schade opleveren. U kunt bij ons terecht voor het inbouwen en periodiek keuren van beveiligingssystemen. Waardoor uw truck beschermt wordt tegen diefstal!

Bedrijfswagen Service Friesland is een scm erkend inbouwstation voor een alarmsysteem in uw vrachtwagen - Voor het inbouwen en/of periodiek keuren zijn wij uw adres!

Beveiliging bedrijfsvoertuigen

Het VbV – keuringsvoorschrift stelt de volgende eisen aan de diefstal preventieve werking van elektronische beveiligingssystemen voor bedrijfsvoertuigen. De maatregelen zijn afgestemd op de te verwachten diefstalmethodes.

Diefstalbeveiliging voor vrachtwagens zijn in te delen in drie categorieën, klasse B1, B2 en B3.

Diefstalbeveiliging klassenindeling

Klasse B1 alarmsysteem

Bestaande uit een alarmsysteem dat automatisch inschakelt. En waardoor het op eigen kracht verplaatsen van het voertuig wordt verhindert. Geen detectie en geen alarmering:

 • Blokkering op de brandstofvoorziening
 • Onderbreking van het startmotor circuit
 • Aanvalsbestendigheid minimaal 5 minuten

Klasse B2 alarmsysteem

Bestaande uit een alarmsysteem dat automatisch inschakelt. Waardoor het op eigen kracht verplaatsen van het voertuig wordt verhindert. De Detectie alarmering is voorzien van een noodstroomsirene. Uitgebreid met kanteldetectie of motorkap detectie (afhankelijk. van de uitvoering)

 • Blokkering conform klasse B1 met aanvalsbestendigheid minimaal 5 minuten
 • Omtrekdetectie en ruimtelijke detectie
 • Optische signalering
 • Kanteldetectie / motorkap detectie
 • Akoestische signalering voorzien van een noodstroom sirene

Klasse B3 alarmsysteem

Bestaande uit een alarmsysteem dat automatisch inschakelt. Waardoor het op eigen kracht verplaatsen van het voertuig wordt verhindert. De Detectie alarmering is voorzien van een noodstroomsirene. Uitgebreid met kanteldetectie of motorkap detectie (afhankelijk van de uitvoering)

 • Blokkering conform klasse B1 met aanvalsbestendigheid minimaal 15 minuten
 • Omtrekdetectie en ruimtelijke detectie
 • Optische signalering
 • Kanteldetectie / motorkap detectie
 • Akoestische signalering. Voorzien van een noodstroom sirene

U wilt uw vrachtwagen beschermen tegen diefstal?

Voor het inbouwen en/of periodiek keuren van het alarmsysteem in uw vrachtwagen kunt u rechtstreeks bellen met 1 van onze vestigingen. Voor een afspraak in onze vestiging in Leeuwarden belt u 058 288 0288, en voor onze vestiging in Bolsward belt u 0515 57 22 00 Of u kunt onderstaand contactformulier invullen, waarna wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen!

Contactformulier

Ik ga akkoord en geef toestemming om de door mij ingevoerde gegevens te verwerken conform de privacyverklaring

 

 

 

Bewaren